Tālāk mums jāsagriež mazos kubiņos iepriekš atdzesēti un nomizoti kartupeļi un burkāni. To visu liekam pannā ar zaļumiem.
Tālāk mums vajadzēs divus vidēji svaigus gurķus. Tos arī sagriežam mazos kubiņos.
Jo mazāki un glītāki kubi, jo bagātīgāka būs mūsu zupas garša. Pēc gurķiem pannā iet divas cieti vārītas olas.
Lasi vēl: Šiem 5 zvaigžņu zīmju pārstāvjiem būs liela iespēja kļūt bagātiem 2024. gada jūlijā: nepalaidiet veiksmi garām!
Es arī tās smalki sasmalcinu. Un pēdējais solis ir biešu pievienošana zupai. Man nepatīk sasmalcinātas bietes, tāpēc es tās sarīvēju uz smalkās rīves. Bet te, kā saka, kuram vairāk kā patīk.
Gardas aukstās biešu zupas recepte
Atliek tikai pievienot sāli pēc garšas un pievienot skābo krējumu. Ņemu vidēja tauku satura skābo krējumu, bet pievienoju ļoti dāsni.
Un atkal, kuram vairāk patīk. Tālāk izspiežu viena citrona sulu. Man ļoti garšo skābums šajā zupā.
Ja citrona nav, to var aizstāt ar citronskābi vai ābolu sidra etiķi. Atkal, viss ir atkarīgs no gaumes un vēlmēm.
Pēc tam visas sastāvdaļas kārtīgi samaisu. Pēdējais pieskāriens ir pievienot attīrītu dzeramo ūdeni.
Ja vēlaties, varat to aizstāt ar minerālūdeni. Bet es dodu priekšroku parastam ūdenim.
Aromātiskā aukstā biešu zupa ir gatava. Var pasniegt uzreiz. Katru gadu es gaidu vasaru, lai varētu atkal pagatavot šo neticamo ēdienu.