Kad no karstuma neizbēgt, šī recepte ir mans glābiņš, dzīve uzreiz kļūst vieglāka

Kā vēlāk uzzināju, ebreju sievietēm parasti patīk garšīgi paēst. Viņa man iemācīja pagatavot šo šedevru auksto biešu zupu.

Universitātē man paveicās ne tikai iegūt labas zināšanas, bet arī iegūt draugu uz mūžu. Kad ieradāmies praksē Rīgā, mūs nekavējoties norīkoja nodaļās.

Mēs stažējāmies tajā pašā pētniecības institūtā. Es nokļuvu nodaļā, kurā strādāja viena brīnišķīga sieviete.

Viņa bija ļoti gudra un, kā vēlāk izrādījās, bija izcila pavāre. Kā vēlāk uzzināju, ebreju sievietēm parasti patīk garšīgi paēst.

Viņa man iemācīja pagatavot šo šedevru auksto biešu zupu.

Pēc nedēļas prakses viņa uzaicināja mani un vēl pāris cilvēkus pie sevis ciemos. Šajā laikā mēs kļuvām ļoti tuvas draudzenes, un viņa gribēja mūs pacienāt ar gardu mājās gatavotu ēdienu.

Lasi vēl: Ja tu esi viens no šiem zvaigžņu zīmju pārstāvjiem, tad liela veiksme sagaida tevi 2024. gada jūlijā

Viņa vienmēr atkārtoja: “Galvenais ir izvēlēties pareizās sastāvdaļas, un tad pat visparastākais ēdiens dzirkstīs jaunās krāsās. ”

Bija jūnijs, un karstums bija neticams. Visi sapņoja par vēsumu un svaiga gaisa elpu.

Tieši šī zupa sniedz neticamu svaigumu un atvēsina karstumā. Mūsu jaunā draudzene mūs cienāja ar savu parakstu auksto biešu zupu.

Aukstā biešu zupa ir ģimenes laimes atslēga

Daudz vēlāk man izdevās viņai pajautāt recepti. Tagad vasarā es to tikai gatavoju. Visa ģimene ir sajūsmā un noteikti lūdz vairāk.

Starp citu, tieši pateicoties šai aukstajai zupai vīrs mani bildināja. Viņš vienkārši nevarēja iedomāties savu dzīvi bez šī brīnišķīgā ēdiena.

Nolēmu padalīties ar šīs aukstās biešu zupas recepti. Iespējams, pateicoties tai, kāds atradīs tādu laimi kā es vai vienkārši atvēsināsies tveicīgajā karstumā.

Vispirms uzvāra pāris kartupeļus un burkānus. Es vienmēr ņemu vidējo izmēru. Vajag arī izvārīt vai izcept vienu bieti.

Es ņemu lielākas bietes un vienmēr lietoju etiķi, lai tās ir sarkanas. Galvenais šī ēdiena pagatavošanas noslēpums ir svaigi aromātiski augi.

Mums vajadzēs veselu ķekaru aromātisko diļļu, ko smalki sakapājam. Liekam tieši pannā, kurā vārīsim zupu.

Dillēm pievienojam arī smalki sagrieztus zaļos sīpolus. Ar lāpstiņu to visu nedaudz piespiež, lai zaļumi izdala sulu.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment