Kad tu domā, ka tev nekas nav palicis, padomā vēlreiz

Tie, kas lasa šo, droši vien to dara, jo jūs pēdējā laikā esat zaudējis daudz lielu lietu. Iespējams, ka jums nav mājas, tālruņa, automašīnas vai vismaz palikuši 20,00 eiro uz jūsu bankas konta.

Jūs arī jūtaties pazuduši, dusmīgi un bezcerīgi. Jūs pat jūtaties maldināts, un jūs jūtaties kā tad, ja Visums ir tīši nozadzis visu no jums. Patiesībā Visums acīmredzami nav nekā personiga pret jums.

Jums ir jauktas jūtas, kas liek domāt, ka esat zaudētājs. Jūs būsiet nikns un dusmīgs par visu, lai arī kur tu ietu; tomēr, kad viss nomierinās, jūs sapratīsiet, ka jūs esat tā persona, ar kuru jūs jūtaties visļaunāk.

Jūs jutīsiet tā, ka jums nav izdevies viss, ko esat kādreiz mēģinājis. Jūs domājat, ka tieši tas nav noticis ar jums.

Un tad jums nebūs nekas. Viss būs neskaidrs, un jūs tiksiet sarauti gabalos.

Šeit ir viens jautājums: kad esat sliktā noskaņojumā un kad kaut kas patiešām slikts notiek, tas ir jūsu prātā? Kādas jūtas parādās? Acīmredzot jūs esat sliktāk, jums ir vairāk pesimistisku domu nekā parasti.

LASI ARĪ: Šīs 3 Zodiaka zīmes mīl tā kā neviens cits Visumā!

Šobrīd tas notiek. Jūs koncentrējaties uz nepareizām lietām, jo ​​viss ap jums šķiet nepareizs. Tomēr jums vajadzētu izskatīties labāk.

Lai gan jums nav savas mājas, vecāki tevi aizvedīs bez vilcināšanās. Tas nozīmē, ka jūs nepaliksiet uz ielas. Lai gan jums nav auto, ir jūsu dzīvē kāds, kas vada automašīnu un var jūs aizvest.

Lai gan jums nav tālruņa, dzīvē ir kāds, kas var jums atdot veco telefonu, ko viņš neizmanto. Neskatoties uz to, ka jūsu bankas kontā ir tikai 20 eiro, jūs nevarēsiet nodzīvot pat dienu bez pārtikas.

Mēs zinām, ka jūs jūtaties, ka nekas nav palicis jūsu dzīvē, bet patiesība ir tāda, ka jums nekas nav. Jūs vienkārši paskatieties uz tukšajām telpām. Jums ir jāatceras, ka jums ir silta gulta, kurā varat gulēt un ēdiens, ko varat ēst.

Jums nevajadzētu aizmirst, ka vienmēr jāņem vērā vissvarīgākais, piemēram, jūsu ģimene. Jums ir ģimene neatkarīgi no tā, vai tā sastāv no draugiem vai radiniekiem. Jūs nekad nebūs vientuļi, jo šie cilvēki nav “nekas”. Patiesībā viņi visi ir.

Lai gan jūs sakāt, ka jūs sašķīdīsiet smakos fragmentos kā stikls, jūs lasāt šo rakstu tagad? Visu to būtība ir tā, ka jūs joprojām turaties.

Atcerieties, ka jūs esat spēcīgs un kādu dienu jūs to sapratīsiet. Jūsu drosme un spēks. Pat tad, ja jums nav nekas palicis, jums ir kaut kas. Un jūs neesat „nekas”.

Lai gan jūs domājat, ka jūsu dzīvē trūkst kaut kā, jums vajadzētu rūpīgāk apskatīt lielo attēlu. Tas nozīmē, ka jūs neko nepalaidīsiet garām!

avots: esotericblog

Leave a Comment