Kad tuvības brīdis pārāk īss

Kāpēc beidzas tik ātri

Nereti sperma ātri noplūst jauniem vīriešiem, kuri tikko uzsākuši dzimumdzīvi, iepriekš nav masturbējuši, tādējādi pieradinot “draudziņu” pie kairinājuma. Taču problēmas mēdz rasties arī tad, ja puisis ir regulāri pašapmierinājies, panākot ātru sēklas noplūdi. Ja jau pašā dzi­mum­akta sākumā viņš jūt, ka tā tūlīt izšļāksies, šo refleksu nav viegli pārtraukt.

Nevajadzētu pārāk uztraukties, ja problēma rodas tikai dažkārt, piemēram, uzsākot attiecības ar vēl neiepazītu partneri un ir liels uzbudinājums, mīlēšanās notiek neierastā situācijā vai arī tuvības brīži gadās retāk nekā reizi mēnesī un priekšdziedzerī izveidojies spermas sastrēgums. Jo mazāk aiztiek dzimumlocekļa galviņu, jo tā kļūst jutīgāka. Turklāt, atradinoties no intīmajām attiecībām, saskarsmē ar sievieti rodas nedrošība, kas var paātrināt spermas noplūdi.

Vīriešiem ar jutīgu veģetatīvo nervu sistēmu priekšlaicīgas ejakulācijas iemesls var būt nervu impulsu paātrināta pārvade no galvas smadzenēm. Savukārt citiem pie vainas ir dzimumorgānu nervu receptoru paaugstināta jutība vai arī dažādas Vese***as problēmas, piemēram, prostatas iekaisums, hemoroīdi vai seksuāli transmisīvas Sli**bas.

Nereti sperma pāragri noplūst vīriešiem ar mazkustīgu dzīvesveidu, jo tas veicina As**s sastrēgumu mazajā iegurnī, taču tikpat bieži tā mēdz notikt sportistiem, piemēram, svarcēlājiem, airētājiem un riteņbraucējiem, jo viņiem regulāri palielinās spiediens uz šo ķermeņa zonu.

Leave a Comment