Kā pareizi glabāt naudu makā, lai tās kļūtu vairāk. Tas tiešām strādā.

Finansiālā situācija lielā mērā nosaka mūsu garastāvokli un attieksmi, jo, kad mūs nemitīgi vajā problēmas ar naudu, tad dzīve šķiet tumša un bezcerīga.

Daudzi cilvēki domā, ka, lai kļūtu bagāts , jums nekavējoties jāpiedzimst bagātam vai jābūt milzīgam veiksmes rezervēm. Tas tā nav, jo jums jāsāk ar mazumiņu. Jums jāiemācās pareizi krāt naudu, lai neizdzītu no sevis pozitīvo enerģiju.

Fen šui ekspertu viedoklis

Vispirms pievērsīsimies senajai Austrumu mācībai, kurai jau ir vairāk nekā 3000 gadu. Kā saka austrumu gudrie, nauda mīl kārtību. Labāk tos glabāt atsevišķi savā makā. Monētas jāglabā atsevišķi. Rēķinus labāk iztaisnot un rūpīgi salikt.

Lasi arī: Merkurs Dvīņu zīmē no 2023. gada 11. līdz 26. jūnijam: zvaigžņu ekspertu prognozes – izmantojiet šo laiku finanšu uzlabošanai un esiet uzmanīgi, jo aktivizēsies Krā***ki

Lasi arī: Finanšu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 12. līdz 18. jūnijam – radīsies motivācija uzlabot finanses

Kas attiecas uz pašu maku, labāk, lai tas būtu sarkans. Sarkanā krāsa piesaista pozitīvu Qi enerģiju. Ar šādu maku jūs varat doties uz jebkādiem pirkumiem un nebaidīties no maldināšanas. Kredītkartes vislabāk uzglabāt atsevišķā nodalījumā.

Ja nav iespējams nopirkt sarkanu maku vai jums vienkārši nepatīk šī krāsa, tad ielieciet tajā sarkanu lenti. Tas būs lielisks aizstājējs jauna maka iegādei. Par jaunajiem makiem runājot. Tiem vienmēr jābūt labā stāvoklī, lai neatbaidītu no jums veiksmi un lai nauda neaizplūstu.

Enerģētiski negatīvākā maciņa krāsa ir pelēka vai balta. Dzeltens, oranžs, zils tiek uzskatīts par diezgan pieņemamu.

Turpinājums nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment