Kāda būs personīgā Zodiaka zīmju pārstāvju dzīve 2019. gadā?

Vēzis (22. jūnijs – 22. jūlijs)

2019. gads būs jūsu Vese***as gads. Jūs atradīsiet savu labāko fizisko stāvokli un sāksiet nopietni uztvert savu veselību. Nekavējoties to pamanīsiet. Jūs iegūsiet pašapziņu, kas strādās brīnumus jūsu personīgajā dzīvē. Jūs palielināsiet savu pašcieņu, flirtējot ar cilvēkiem, kurus jūs uzskatīsiet par pievilcīgiem. Savukārt apkārtējā vide sāks piesaistīt tevi spēcīgāk, pateicoties jūsu jaunajai pašapziņai. Tomēr jūs meklēsiet tikai nopietnas attiecības un nevēlēsieties tērēt savu laiku nejaušos randiņos un bez saistībām. No jūsu partnera jums būs nepieciešama uzticība.

LASI ARĪ: Kādas problēmas ar tuvību var būt dažādām Zodiaka zīmēm!

Lauva (21. jūlijs – 22. augusts)

2019. gadā jūs būsiet drosmīgi un bezbailīgi. Jūs pametīsiet savu komforta zonu, jo vēlaties izmēģināt kaut ko jaunu un aizraujošu. Ja mēs runājam par attiecībām, tad jūs vairs nebaidīsieties no neveiksmes un varēsiet atvērties citiem. Šogad jūs būsiet pakļauti impulsīvām darbībām, tāpēc iepriekš sagatavojieties nožēlai, ko tās var radīt. 2019. gadā jūs koncentrēsieties uz sevi un saviem personīgajiem mērķiem.

Jaunava (23. augusts – 22. septembris)

Jaunava, šogad jūs ļausiet sev atvērties. Jūs atklāsiet jaunus redzeslokus, jo jūs interesē jaunas attiecības. Jūsu ziņkārība pārņems jūs, un jūs vēlaties uzzināt un iepazīt citus cilvēkus. Jūs atbrīvosieties no aizsardzības aizsargiem, bet jūs esat gatavi uzņemties šādu risku mīlestības labad.

Svari (23. septembris – 22. oktobris)

Jūsu moto 2019.gadā: Pārvietoties uz priekšu. Jums būs jāatbrīvojas no savām iepriekšējām attiecībām un jāpieņem jaunas. Kā viņi saka, ar veco, dzīvo jaunais. Sākumā jūs mazliet vilcināsieties, bet drīz jūs sapratīsiet, ka varbūt jums būs labāk virzīties uz priekšu uz kaut ko jaunu un labāku mīlestībā un dzīvē kopumā. Jūsu pagātnes attiecības joprojām saglabās īpašu vietu jūsu sirdī, bet jūs turpināsiet virzīties uz priekšu, neskatoties atpakaļ.

LASI ARĪ: 4 zodiaka zīmes, kas nekad nestāsta vai neparāda, kā viņi patiešām jūtas!

Skorpions (23. oktobris – 22. novembris)

Šogad jums būs uguns. Tas, vai jūsu mēģinājumi būs veiksmīgi, ir atkarīgs tikai no jums. Jums tikai nepieciešams izstarot uzticību un nebaidieties, sadedzināt. Jūsu mīlestība ir kaut kur tur, gaidot, lai jūs to atrastu.

Strēlnieks (23. novembris – 21. decembris)

Šogad jums būs kārdinājums atjaunot vecās attiecības, bet tas tikai sajauks jūsu sirdi. Dariet visu iespējamo, lai pretotos šim impulsam un domātu tikai par nākotni. Vislabāk ir gaidīt.

Mežāzis (22. decembris – 20. janvāris)

Šogad mīlestība pret jums nebūs prioritāte. Viņa nāk un iet. Šogad attiecībās jūs nebūsiet īpaši ieinteresēti. Tā vietā jūs koncentrēsieties uz sevi. Jūsu karjeras un personīgie mērķi vienmēr būs pirmie jūsu prioritāšu sarakstā. Vienkārši esiet uzmanīgi un nepalaidiet garām brīdi, kad mīlestība klauvē pie jūsu durvīm.

LASI ARĪ: 6 zodiaka zīmes, kuras 2019. gadā gaida lielas izmaiņas!

Ūdensvīrs (21. janvāris – 18. februāris)

Ar sevi, jūs esat diezgan foršs un mierīgs cilvēks, bet šogad jūs saņemsiet kaislību. Jūs atradīsiet kaut ko vairāk emocionālu, un jūs varat maksāt par to ar salauztu sirdi, bet jūs esat gatavi uzņemties šādu risku.

Zivis (19. februāris – 20. marts)

Gatavojieties, jo 2019. gads būs ļoti emocionāls gads. Jūs iekļūsiet intrigu un romānu virpulī. Jums būs labi, bet tie visi būs nereāli. Ja jūs vēlaties atrast savu mīlestību, tad jums ir jāsaglabā spēks un pacietība.

avots: esotericblog

COMMENTS

Leave a Comment