Viena lieta, ko katrs Zodiaka zīmes pārstāvis uzskata par daudz pievilcīgāku savā partnerī nekā seksualitāti

Dzīvnieciskais instinkts katras personas iekšienē liek viņam vēlēties seksu. Un tas ir nedabiski, ja jūs to novērsiet. Bet Se*snav galvenais dzīvē. Tas nav tas, pēc kā mēs tiecamies bez nosacījumiem. Papildus seksam ir lietas, kas var mūs priecēt un virzīt uz priekšu jebkurā laikā. Pat vienkārši apskāvieni vai patiesi smiekli var padarīt mūs laimīgus.

Tāpēc mēs nolēmām aprakstīt tās lietas, kas ir īpašas katrai zodiaka zīmei atsevišķi.

Auns (21. marts – 19. aprīlis):

Auna partnerim vienkārši jābūt kaislīgam. Galu galā, emocionālais savienojums viņam ir svarīgs tāpat kā fiziskais. Skaidra kaislības izpausme ir tā, ko Auns sagaida no sava partnera. Un mēs ne vienmēr runājam par seksu. Tas attiecas uz kaislību, kas ir saistīta ar tuvību. Auna partnerim jābūt pietiekami drosmīgam, lai riskētu ar visu un veidotu spēcīgas attiecības ar viņu.

LASI ARĪ: 3 zodiaka zīmes, kurām 2019. gada februāris būs labākais mēnesis!

Vērsis (20. aprīlis – 20. maijs):

Vērša partnerim jābūt lojālam. Uzticība nav tukša skaņa šīs Zodiaka zīmes pārstāvjiem. Saistības tām ir vissvarīgākās. Tas, kurš var maldināt, nekad nebūs tuvs Vērsim.

Dvīņi (21. maijs – 20. jūnijs):

Dvīņu partnerim jāspēj pieņemt viņu tādu, kāds viņš ir. Jo viņš nevar pieturēties pie vienas uzvedības normas. Dvīņi ir daudzveidīgi, un viņi vēlas, lai viņu partneri to saprastu. Galu galā, mīlestība nevar būt tāda, ja tā labad jums nav jābūt pašam. Tieši to domā Dvīņi.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment