Kāda laulības dzīvē ir katrā zodiaka zīmē dzimusi sieviete – sievu Horo***ps

3. Dvīņi

Dvīņu zīmē dzimušas sievietes spēj un vēlas kļūt saviem vīriem (un pārējiem radiniekiem) pilnīgi neaizvietojamas. Viņas ir daudzveidīgas, mīl izaicināt. Īpaši piemērotas armijas cilvēkiem un diplomātiem, ārzemju korespondentiem un visiem citiem, kuru darbs saistīts ar biežiem ceļojumiem un braucieniem.

Sievietes-Dvīņi ir labas, jautras, apburošas saimnieces, draudzīgas un viesmīlīgas namamātes. Viņas palīdz saviem vīriem, ja tiem pietiek prāta pietiekami augstu novērtēt sievas padomus. “Nezāģē” vīrus un nepukst uz viņiem par senām kļūdām un pāridarījumiem. Saprot, kas ir patiesās vērtības un kas – nenovēršamas dzīves grūtības.

No otras puses, Dvīņiem bieži pietrūkst pacietības, viņi nesaprot, ka panākumi nav gūstami ātri un dzīvē jāpārvar ne mazums grūtību.

 

4. Vēzis

Sieviešu-Vēžu vīri ir īsti laimes lutekļi, jo dzīvesbiedres viņus sagaida mājās un rada tur jauku atmosfēru. Vēžiem piemīt apbrīnojama spēja radīt mājās lielisku mikroklimatu. Vēži ir mātišķākā no visām zodiaka zīmēm, arī vīrus viņas mīl tādā mātišķā veidā. Viņas ir apveltītas ar smalku intuīciju, kas raksturīga visām ūdens stihijas zīmēm. Reti iziet sabiedrībā, dod priekšroku palikt dzīvesbiedra ēnā. Lieliskas saimnieces. Vīrs jūtas kā īsts ģimenes galva.

Trūkums – pārmērīga spītība, kas sniedzas pat līdz konservatīviem dzīves uzskatiem. Reizām neuzticamība.

 

5. Lauva

Lauvas zīmē dzimušām sievietēm nepatīk spēlēt otrā plāna lomu, viņas ir godkārīgas un mīl greznību. Tāpēc, visticamāk, izvēlēsies vīru ar augstu amatu. Pašas vienmēr būdamas rosīgas un aktīvas, viņas necieš uzmanības trūkumu no dzīvesbiedra puses. Toties spēj novērtēt vīrieša centienus pakāpties augstāk pa karjeras kāpnēm vai biznesā, sevišķi tad, ja vīrs ņems vērā viņu ieteikumus.

Ļoti bieži izturas egoistiski. Lai veidotos veiksmīga kopdzīve, vajadzētu piebremzēt savu vadītkāri un atcerēties, ka vīrietim pašapliecināšanās ārpus mājas ir nepieciešamāka nekā sievietei.

 

6. Jaunava

Labprāt turas vīra ēnā, viņai nepatīk aktīva sabiedriskā dzīve. Laimīgas kopdzīvē ar vīriešiem, kas nodarbojas ar zinātnisku vai citu intelektuālu darbu: labi vīra kandidāti ir pētnieki, advokāti, skolotāji, ārsti. Šo profesiju pārstāvjiem ir visas iespējas kļūt par ideāliem Jaunavas vīriem. Šī tipa vīriešus nesaista heroisms un avantūras. Jaunavas maz rūpējas par savu ārieni, bieži ziedo savu karjeru vīra karjeras attīstības vārdā. Strādājot vienā jomā ar vīriešiem, samierinās ar sekretāres vai referentes amatu. Gādīgas, uzmanīgas, asmēlīgas.

Kopdzīvē Jaunavai nevajadzētu aizmirst par takta sajūtu, lai negrautu vīra pārliecību par sevi.

 

7. Svari

Svaru zīmē dzimušas sievietes visaugstāk vērtē brīvību. Nepanes vientulību. Svaru zīme pārvalda laulību. Sievietes-Svari tiecas sekot katram vīra solim, lai saprastu viņa intereses darbā. Viegli iegūst jaunus draugus un pārceļas uz jaunu dzīvesvietu. Ļoti baidās vīram kaut kā traucēt. Gudras un analītiskas. Sniedz vīram derīgus padomus darbā, ātri aptver katras problēmas būtību. Pat ja runa ir par jūtām, var pieņemt viedus lēmumus, jo takta izjūta ir viena no viņu vērtīgākajām īpašībām.

 

8. Skorpions

No vienas puses, spēcīga un patvaļīga personība. No otras puses, Skorpiona zīmē dzimušas sievietes ir uzticīgas un lojālas sievas, var iestāties par savu mīlestību. Viņām vissvarīgākā ir dzīvesbiedra laime, tāpēc spēj vīrišķīgi pārciest jebkādas ķibeles un sarežģījumus.

Izturība un pacietība kritiskos brīžos ir viena no vērtīgākajām sievietes-Skorpiona īpašībām, tāpat arī vērīgums un cilvēku pazīšana. Skorpioniem veicas naudas lietās. Viņi ir īpašnieciski, spēj ziedoties mīlestības vārdā.

 

9. Strēlnieks 

Strēlnieka zīmē dzimušām sievietēm patīk piedzīvojumi un avantūras, viņām ir šķietami neizsmeļama enerģija un spēks. Viņām neimponē dzīve naudas un iekrājumu vārdā, tāpēc arī vīrus nemudina strādāt no agra rīta līdz vēlam vakaram. Viņām galvenais – personības pašizpausme. Neprot mest izaicinājumus liktenim. Lai gan mājas darbi nogurdina, Strēlniecēm patīk tīrība, skaistums un ērtības. Viņas ir viesmīlīgas un priecīgas saimnieces. Pat iekšēji par kaut ko raizējoties, viņas labāk gaida izdevīgu brīdi nekā ļaujas ikdienas pelēcībai.

 

10. Mežāzis

Mežāža zīmē dzimušas sievietes ir no visas sirds pārliecinātas, ka veiksme ir cītīga darba un pašaizliedzības rezultāts. Viņas neburkšķ uz vīriem, ka tie pārāk lēni kāpj augšup pa karjeras kāpnēm. Viņas nevis vienkārši mīl panākumus, bet arī strādā, lai tos sasniegtu. Viņas ir taupīgas un ekonomiskas. Ja kāds vīrietis sapņo par īpaši čaklu sievu, viņam vajadzētu lūkoties pēc Mežāža zīmē dzimušas jaunkundzes.

Lasi arī:  Šīs 3 Zodiaka zīmes mīl tā kā neviens cits Visumā!

11. Ūdensvīrs

Kā likums Ūdensvīra zīmē dzimušām sievietēm naudai ir maza nozīme. Vairākumam šo daiļā dzimuma pārstāvju laime ir saistīta ar garīgo dzīvi, nevis eksistences materiālo pusi. Vīrā ciena un dievina augstus ideālus. Viņu dzīves moto: “Ne no maizes vien dzīvojam”. Šajā zīmē dzimusi sieviete iedvesmo savu vīru uz radošiem meklējumiem, lai sasniegtu augstu stāvokli. Viņa būs ideāla partnere vīrietim, kas aizņemts ar sabiedrisko darbu vai valsts dienestu. Labākā īpašība – aizdomīguma un greizsirdības trūkums. Nekad nepārbauda savu vīru!

 

12. Zivis 

Vīrietis, kas apprecējies ar Zivju zīmē dzimušu sievieti, drīz secinās, ka viņa vienmēr to sauc palīgā, ļaujot sajust savu vīrišķīgo nozīmīgumu un lielo lomu sievietes dzīvē. Viņa parāda, ka itin visā paļaujas uz vīrieti un tā spriedumiem. Zivis savus vīrus nekomandē un nenorāda viņiem, kas darāms. Ciena par stipro plecu, uzticas un nekad “nezāģē”, pat ja karjera neveidojas veiksmīgi. Zivju zīmē dzimušai sievietei vīra sirdsmiers un laime ir daudz svarīgāku. Vismaz tā uzskata viņas vīrs!

 

Avots: aLA

COMMENTS

Leave a Comment