Kāda mamma tu esi vai būsi? Māmiņu horoskops visām zodiaka zīmēm

Mamma-berni-milestiba-gimene-664x474

Astroloģijā neviena zodiaka zīme nenozīmē labu vai sliktu māti.

Taču – vienalga, vai tu centies saprast savu māti vai prognozēt, kāda māmiņa būsi tu pati, zodiaks var palīdzēt atšifrēt katrai zīmei piemītošos bērnu audzināšanas instinktus.

1. Auns

Salīdzinājumā ar pārējām horoskopa zīmēm Auna zīmē dzimušai sievietei ir vislielākā varbūtība kļūt par daudzbērnu māmiņu. Ne tikai tāpēc, ka šai sievietei ir teju neierobežota enerģija viņas zīmei piemītošā Uguns elementa dēļ. Auns ir arī pirmā horoskopa zīme, kas padara tajā dzimušu māmiņu par līderi ar ģenerāļa instinktiem!

Tas nozīmē, ka viņai labi izdodas organizatoriskas lietas un viņa neatteiksies no cīņas. Lai cik arī bērnu nebūtu Auna zīmē dzimušai mātei – viens vai divpadsmit – viņa savus lolojumus stingri kontrolē, respektējot viņu spējas stāvēt pašiem uz savām kājām. Galu galā – Auns ir viena no neatkarīgākajām zodiaka zīmēm. Auna zīmē dzimušai māmiņai jāuzmanās, lai viņu ugunīgā daba nenodarītu bērniem kaitējumu. Šīs zīmes pārstāves var viegli zaudēt savaldīšanos, kad bērni slikti uzvedas vai neklausa. Tā kā Auni var būt impulsīvi, šajā zīmē dzimusi māmiņa var sakliegt uz saviem bērniem pirms pati saprot, ko ir pateikusi.

2. Vērsis

Tā kā Vērša zīmei raksturīga stabilitāte un noteiktība, šajā zīmē dzimusi māmiņa ieaudzina bērnos mīlestību pret savām mājām, vienlaikus iedrošinot viņus iepazīt arī dzīvi ārpus mājas un izbaudīt dabas skaistumu, kas ir Vērša zīmē dzimušo kaislība. Āra aktivitātes Vērša zīmē dzimušajām māmiņām ir veids, kā saglabāt savos bērnos līdzsvarotību, vienlaikus mudinot viņus atsevišķā laika sprīdī fokusēt savu uzmanību uz vienu mērķi.

Lasi arī: Māte no dzemdību nama paņēma tikai dēlu. Meita nebija vajadzīga – esot neglīta

Laimīgs ir ļoti jūtīgs bērns, kura māte dzimusi Vērša zīmē – viņa ir ne tikai pacietīga sieviete, kas spēj tikt galā ar dzīves ķibelēm, bet arī spēcīgi pieķērusies savām atvasēm. Tomēr māmiņai, kas dzimusi Vērša zīmē, ir jābūt uzmanīgai – viņa var būt pārmēru spītīga, tāpēc var izveidotas saspringtas attiecības ar pusaugu dēliem un meitām. Turklāt – tā kā Vēršiem patīk tādas taustāmas vērtības kā ēdiens un dzērieni, šajā zīmē dzimusi māmiņa riskē pārbarot savus bērnus. Atcerieties – starp ēdienu un mīlestību ne vienmēr var likt vienādības zīmi.

Šķir otru lapu, lai lasītu par pārējām zīmēm

Leave a Comment