Kāda mamma tu esi vai būsi? Māmiņu Horo***ps visām zodiaka zīmēm

3. Dvīņi

Dvīņu zīmē dzimušai māmiņai, visticamāk, būs gudri bērni, jo šo horoskopa zīmi pārvalda informācijas planēta Merkurs. Tāpēc pie ģimenes pusdienu galda allaž noritēs aizraujoša tērzēšana. Dvīņu zīmē dzimušas mammas bērni mēdz būt ļoti runīgi, jo šī komunikatīvā zīme sarunai piešķir vērtību. Tā kā Dvīņi ir “androgīna” zodiaka zīme, tajā dzimusi māmiņa labi izprot problēmas, kādas viņas dēlam vai meitai rodas attiecīgā vecumā. Tomēr viņai dažkārt ir jācenšas nodrošināt stabilu pamatu zem kājām. Šajā sociālajā zīmē dzimusi māmiņa noteikti centīsies panākt, lai viņas bērniem dzīvē viss būtu kārtībā, taču viņa viegli var ļaut atvasēm nonākt ārpus kontroles. Tas ir tāpēc, ka Dvīņi ne vienmēr ir stingri un konsekventi – slavenais Dvīņiem raksturīgais duālisms var radīt problēmas, kad runa ir par disciplīnas ievērošanu.

4. Vēzis

Ja vajadzētu minēt zodiaka zīmi, kuras pārstāves ir līdzīgas vistu mātēm, tad noteikti tā būtu Vēža zīme. Tajā dzimusi māmiņa visu sevi velta mājas rūpēm. Viņas pieķeršanās mājai rada siltu atmosfēru bērniem un apmierina viņas pašas emocionālo jūtīgumu. Vēža zīmē dzimusi māmiņa allaž ir gatava sēdēt pie virtuves galda, lai uzklausītu bērnus, palīdzētu viņiem tikt galā ar emocijām un jūtām, kā arī sarūpētu viņu iecienītākos ēdienus. Tomēr šajā zīmē dzimušai māmiņai ir jāatceras, ka viņa nevar pasargāt savas atvases no visa. Galu galā mājai ir jābūt mājai, nevis cietoksnim, kas aizsargā no visiem pasaules draudiem. Šai mīlošajai zodiaka zīmei piemīt labi nodomi, taču tajā dzimusi māmiņa riskē izaudzināt siltumnīcas bērnus, kuri ir bailīgi vai naivi brīdī, kad viņiem jāatstāj vecāku ligzda

5. Lauva

Šajā zīmē dzimusi sieviete ir lieliska māte, jo Lauva ir bērnišķīgākā zodiaka zīme. Viņa labi atceras, kā ir būt bērnam, jo savā sirdī joprojām tāda ir. Tā kā Lauvas zīmes stihija ir Uguns un tai patīk ik pa laikam izbaudīt piedzīvojumus, šajā spēcīgajā zīmē dzimušās māmiņas var noorganizēt vislabākās dzimšanas dienas svinības. Lauva ir arī devīga zīme, tāpēc tajā dzimušas sievietes bērni, visticamāk, jūtas mammas visuma centrā. Lauvām patīk būt uzmanības lokā, un lai gan tām piemītošā uzticamība liedz atstāt novārtā savus mazuļus, šajā zīmē dzimušās māmiņas nejauši var rīkoties tā, ka bērni paliek ēnā. Lauvas zīmes māmiņām ir vairāk jāpiedomā pie tā, lai panāktu, ka viņas bērni iet paši savu ceļu, nevis jūtas iesprostoti mammas ēnā.

6. Jaunava

Būt par māti nozīmē vairāku uzdevumu veikšanu vienlaikus – sieviete, kas dzimusi Jaunavas zīmē, teicami ar to tiek galā. Viņas spēcīgās organizatoriskās prasmes ļauj saplānot bērnu aktivitātes, saprast viņu vajadzības, veltīt laiku ģimenei un turēt kārtībā māju. Jaunavai patīk pakalpot, tāpēc viņas bērni zina, ka var rēķināties ar mammas atbalstu jebkurā situācijā. Tomēr atjautīgā Jaunava mazliet par daudz ir atkarīga no loģikas, tāpēc dažkārt šajā zīmē dzimusi māmiņa var šķist vēsa, ja bērni vēršas pie viņas ar emocionālas dabas jautājumiem. Turklāt Jaunavai piemītošais perfekcionisms nozīmē, ka viņai ir augstas gaidas attiecībā uz bērniem. Šajā zīmē dzimušai māmiņai vajadzētu mazāk kritiski izturēties pret savām atvasēm un pašai pret sevi.

7. Svari

Māmiņa, kas dzimusi Svaru zīmē, savā dzīvē allaž tiekusies iegūt līdzsvaru, tāpēc viņas bērniem ir sarūpētas mājas, kur valda harmonija un konsekvence. Tā kā Svaru zīmes māmiņai ir augsti attīstīta taisnīguma sajūta, viņa nekad nesodīs un neizturēsies agresīvi, kad runa ir par disciplīnu. Viņa noteikti mācīs bērniem, kā dalīties, rīkoties pareizi un būt labiem draugiem. Svaru zīmē dzimusi māmiņa ir arī īpaši sirsnīga, jo viņu vada Venēra – par mīlestību un attiecībām atbildīgā planēta. Taču dažkārt jaukākajiem cilvēkiem pasaulē ir neaudzinātākie bērni, un tas ir liels risks Svaru zīmes mātei – viņas vēlme nodrošināt līdzsvaru mājsaimniecībā var liegt rīkoties disciplinējoši. Ja Svaru zīmē dzimusi sieviete parūpēsies, lai viņas atvases orientētos uz taisnīgumu tāpat, kā to dara pati, viņai būs daudz labākas izredzes izaudzināt pieklājīgus bērnus, kuri viņas labsirdību nesajauks ar vājumu.

 

8. Skorpions

Skorpioni ir ļoti intuitīvi, tāpēc māmiņa, kas dzimusi šajā horoskopa zīmē, gandrīz vienmēr sapratīs, kas nav kārtībā ar viņas bērnu. Skorpiona zīmē dzimusi māmiņa nekad neatteiksies apspriest nozīmīgus jautājumus ar saviem bērniem, jo Skorpioniem patīk dziļums un noslēpumi. Kad problēma ir apzināta, nav iedomājams labāks sabiedrotais kā Skorpiona zīmē dzimusi māmiņa – viņa ir uzticama un aizsargā tos, kurus mīl. Tomēr šīs zīmes māmiņai ir jābūt piesardzīgai, lai nepadarītu bērnu problēmas par savējām un neuztvertu tās pārāk personīgi. Līdzīgi kā lāču māte, kas aizsargā savus mazuļus, Skorpiona zīmē dzimusi sieviete par saviem bērniem iestāsies vairāk nekā pati par sevi. Un – lai gan “dzelonis” Skorpiona “astē” reti kad pavēršas pret bērniem, kad tā notiek, starp māti un atvasēm var izcelties nopietni un emocionāli traumatiski strīdi.

9. Strēlnieks

Strēlnieka zīmē dzimusi māmiņa prot sagādāt jautrus brīžus saviem bērniem, jo viņa vienmēr patur prātā, ka bērnība ir īsa un pēc tam nāks lielākas rūpes, tostarp darbs un atbildība. Strēlnieka zīmes māmiņa ir arī nedaudz impulsīva – viņa, piemēram, var pavaicāt, vai bērni tā vietā, lai dotos uz skolu, labāk nevēlētos pavadīt dienu pludmalē! Strēlnieka zīmē dzimusi sieviete mājās uztur optimistisku noskaņojumu un mudina savus bērnus saskatīt sevī labākās īpašības. Taču šajā zīmē dzimušai māmiņai jāpatur prātā vairākas lietas – lai bērns būtu veiksmīgs, viņam jābūt gan karsējmeitenei, gan trenerim. Lai gan ir svarīgi dot bērniem iespēju kļūt par to, ko viņi vēlas, Strēlnieka zīmes māmiņai ir jārīkojas kā pieaugušam cilvēkam un nepieciešamības gadījumā jātop par “slikto policistu”.

10. Mežāzis

Mežāža zīmē dzimusi māmiņa, visticamāk, būs izcils strādājoša vecāka piemērs – šīs uz karjeru orientētās zīmes pārstāves izvēlas atsākt strādāt pat tad, ja bērni vēl ir mazi. Mežāža zīmē dzimusi sieviete spēj gudri apvienot darbu ar ģimenes dzīvi. Viņa arī atcerēsies, kad notiek bērnu ikdienas nodarbības, zinās viņu uztura vēlmes un aktivitātes, kas paredzētas nedēļas nogalēs. Mežāža zīmē dzimušas māmiņas mudinās savas atvases pieņemt jaunus izaicinājumus, lai spētu paveikt lielākas un labākas lietas. Šīs zīmes māmiņu var piemeklēt stress piesātinātā un stingri saplānotā dienas režīma dēļ, tāpēc viņa var mazliet nocietināties. Turklāt Mežāža zīmes māmiņai ir grūti atslēgties no darba, tāpēc viņai jāpiedomā pie tā, lai kopā ar bērniem pavadītais laiks būtu kvalitatīvs.

11. Ūdensvīrs

Ūdensvīra zīmē dzimusi māmiņa var būt hipijmeitene, maza uzņēmuma īpašniece, sabiedriskā aktīviste vai vietējās pašvaldības vadītāja. Tā kā viņai nepatīk vispārpieņemtas lietas, viņa, visticamāk, dos priekšroku bērnu apmācībai mājās vai alternatīvajās skolās. Tā kā Ūdensvīrs ir humānista zīme, tajā dzimušās māmiņas audzinās savus bērnus tā, lai viņi zinātu par citu cilvēku ciešanām un spētu domāt paši ar savu galvu. Tomēr – lai gan Ūdensvīra zīmē dzimušas sievietes bērniem ir ļauts dievināt pankroku vai nokrāsot matus elektriski zilā krāsā, viņi, iespējams, jutīsies neērti, ja ar mammu būs jārunā par citiem personīgas dabas jautājumiem. Lai arī Ūdensvīra zīmē dzimusi māmiņa godā sabiedrisko labumu, viņai var būt problemātiski risināt emocionālas dabas jautājumus aci pret aci. Viņai jāpieliek papildu pūles, lai parādītu mīlestību, un jāatgādina saviem bērniem, ka viņa vērtē viņus augstāk par visiem citiem.

Lasi arī: Māte no dzemdību nama paņēma tikai dēlu. Meita nebija vajadzīga – esot neglīta

12. Zivis

Zivs zīmē dzimušai māmiņai, visticamāk, ir mākslinieciski apdāvināti bērni. Viņa sajūsminās par veidiem, kā bērni sevi izpauž, un iedrošina viņus darboties keramikas, zīmēšanas vai gleznošanas pulciņā. Tas ir tāpēc, ka Zivis ir sapņainākā zodiaka zīme un sieviete, kas dzimusi šajā zīmē, labprāt izbaudīs maģisku ceļojumu kopā ar savām atvasēm. Viņa arī izrādīs lielu līdzjūtību, jo Zivis ir līdzjūtības zīme. Tomēr – lai gan ir svarīgi piepildīt bērnu sapņus un ieaudzināt viņos pašcieņu, Zivs zīmē dzimušai māmiņai var neizdoties parādīt, kā fantāziju var padarīt par realitāti. Viņai jāatceras, ka bērni nevar visu dienu spēlēties un nedrīkst ignorēt reālās dzīves pienākumus – jāatceras arī par norunātu tikšanos un jāzina, kurā datumā sākas mācību gads.

 

Avots: aLA1

Leave a Comment