Andžela Pērla: Kādas dzīves jomas ietekmēs Merkura retrograds un kam vajadzētu sagatavoties 2024. gadā?

Dvīņi un Vēzis

Merkurs satiks Dvīņus draugu mājā. Jāgatavojas siltām un nostalģiskām tikšanās reizēm ar cilvēkiem no bērnības, klasesbiedriem, klasesbiedriem un kaimiņiem. Grūti atrast labāku laiku absolventu salidojumam! Aprīlī Dvīņi atklās savu runātāja talantu , un būs noderīgi rīkot vebināru vai dalīties savā pieredzē ar citiem.

Vienpadsmitā māja Dvīņiem nozīmēs arī sapņus un plānus. Un saskaņā ar Merkura retrogradu tie noteikti mainīsies. Laba prognoze ir tāda, ka Dvīņi, visticamāk, saņems kādu atlīdzību par pagātnē izdarītajiem darbiem.

Vēži piedzīvo pārmaiņas savā darba un biznesa sfērā. Visticamāk, ka būs jāpārskata kāda struktūra: finansiālā, birokrātiskā, hierarhiskā struktūra komandā. Var notikt vadības vai personāla maiņa. Pastāv liela varbūtība, ka kāds pagātnes projekts atgriezīsies pie Vēža, kas būs jāuzlabo vai jāpabeidz. Un dažiem Vēžiem Merkurs izspēlēsies īsas pauzes, īsa atvaļinājuma veidā. Tas ir saistīts ar faktu, ka šī planēta var arī palēnināt ceļu uz sasniegumiem.

Lauva un Jaunava

Merkurs devītajā mājā ir sagatavojis dažus ceļojumu pārsteigumus Lauvai . Lauvas, esiet uzmanīgi, rezervējot hosteļus un viesnīcas, jo reģistrējoties var rasties neliela neskaidrība. Jums jāpārbauda biļetes, pases, vīzas un citi dokumenti. Un daži ceļojumi un lidojumi var tikt pārcelti vai pat pārcelti uz nenoteiktu laiku.

Tas, kas ir labs par Merkuru Lauvai, ir iespēja mācīties. Devītā māja ir mācību māja, un būtu labi, ja zvēru karalis atcerētos kādus vecus materiālus. Merkurs palīdzēs Lauvām apstiprināt diplomu, atkārtoti kārtot eksāmenu un atkārtot vecās prakses, kas var būt noderīgas. Taču tikšanās un braucieni, pat izglītojoši, var tikt pārcelti uz vēlāku laiku vai saturēt kādus pārsteigumus.

Mīļās Jaunavas! Aprīlī finanšu plūsma atvērsies visiem šīs zīmes pārstāvjiem , jo ​​Merkurs veselu mēnesi atradīsies astotajā mājā. Visticamāk, peļņa nāks no ilgi gaidītā projekta vai darba piemaksas. Jaunavām būs izdevīgi ņemt kredītus, reinvestēt un pārdalīt savas finanses. Ļoti labs laiks, lai atgrieztos un nomaksātu parādus. Atgriešanās tēma ir diezgan populāra uz Merkura retrograda fona. Piemēram, preču atgriešana un naudas atgriešana.

 

Arī Astotajā mājā dzīvo noslēpumi un ciešas intīmas attiecības . Tas liek domāt, ka var parādīties kāds no vecajiem mīļotājiem. Var atklāties daži viņu pašu vai citu noslēpumi, tāpēc Jaunavām vajadzētu turēt ausis vaļā.

Svari un Skorpions

Svari aprīlī nonāk pagātnes attiecību ietekmē – pagātnes laulībās un romantiskās attiecībās. Andžela Pērla dalās, ka viņai ir bijuši daudzi klienti, kuri apprecējušies vai atkārtoti apprecējušies ar iepriekšējiem partneriem Merkura retrograda laikā. Svariem var būt grūtības risināt tiesas procesus. Ja jūsu šķiršanās turpinās jau ilgu laiku, aprīlis būs piemērots mēnesis, lai tai pieliktu punktu.

Interesanti, ka septītā māja ieiet aktīvā fāzē, un tā ir atbildīga par darījumiem. Svari vairākkārt izjutīs vēlmi kaut ko iegādāties vai noslēgt līgumu. Bet jums nevajadzētu to darīt; labāk pagaidīt, līdz Merkurs iznāks no retrograda fāzes.

Galvenie jēdzieni Skorpioniem aprīlī retrogradā: rutīna, līdzsvars, ikdienas rutīna un darbs. Ļoti svarīgi ir atjaunot līdzsvaru starp darbu un atpūtu . Turklāt Skorpioni iedziļināsies darba procesā. Un pastāv iespēja, ka tas attieksies uz veciem projektiem vai atgriešanos pie vecā darba, iepriekšējās darbības jomas. Tiks atjaunoti kontakti ar bijušajiem darbiniekiem, priekšniekiem un palīgiem.

Interesanta nianse: retrogradajam Merkuram patīk, kad cilvēki rūpējas par sevi un savu veselību. Skorpionam būs izdevīgi atteikties no kaitīgiem ieradumiem, pārdomāt medikamentu lietošanu un iziet pārbaudi. Bet tas, ko nevajadzētu darīt, ir akli uzticēties diagnozei, jo ir iespējama neprecizitāte vai kļūda. Labāk konsultēties ar vairākiem ārstiem un neatteikt papildu pārbaudes.

Strēlnieks un Mežāzis

Aprīlis ir lielisks laiks Strēlniekam, kurš , saskaņā ar piekto māju, slīkst mīlestībā . Šis varētu būt neskaidrs periods jūsu attiecībās, jo jums būs jāpārrunā daži veci jautājumi ar savu partneri. Vai, gluži pretēji, partneris no pagātnes mēģinās iejaukties jūsu attiecībās. Mīlestības trīsstūri ir izplatīti ar Merkuru piektajā mājā.

Pat šajā amatā Merkurs ietekmē attiecības ar bērniem un radošumu. Starp citu, Strēlniekam radošā iedvesma būs daudz. Laipni aicināta dejošana, zīmēšana, dziedāšana un jebkura talanta izpausme.

Mežāžiem Merkura retrograds uzsvaru liks uz mājām tās globālajā izpratnē. Tas ir par dzimteni un ģimeni, par vecākiem un savām saknēm, par uzvārdiem un dzimtas arhīviem. Ir iespēja pārvākties vai remontēt tieši uz dzīvokli. Un, protams, darījumi. Jaunu darījumu slēgšanu labāk atlikt, bet vecos līgumus (īpaši nekustamajiem īpašumiem) labāk pārbaudīt vēlreiz. Mežāžiem ar nepacietību jāgaida arī tikšanās un saziņa ar seniem paziņām.

Ūdensvīrs un Zivis

Ūdensvīriem, kuri paši aizraujas uz saziņu, saziņu un cilvēku savešanu kopā , būs lieliska iespēja atjaunot tiltus ar kādu no pagātnes. Par to atbild arī trešā māja. Tajā pašā laikā, neskatoties uz to, ka Ūdensvīri labi saprotas ar tehnoloģijām un visām tiešsaistes tehnoloģijām, retrograds Merkurs var sabojāt situāciju. Aprīlī esiet piesardzīgs ar datiem, ko glabājat tālrunī un datorā.

Tajā pašā laikā Ūdensvīrs būs gandarīts un uzteicams, ka atgriezīsies medijos. Jūs varat pārtaisīt savu lapu sociālajos tīklos, veikt sabiedriskās attiecības un visos iespējamos veidos publiskot. Tas jo īpaši attiecas uz tiem zīmes pārstāvjiem, kuri veic uzņēmējdarbību tiešsaistē.

Lasi arī: Kā diedzēt kartupeļus, lai iegūtu agru un ļoti dāsnu ražu, sāksim gatavoties jau tagad

Un Zivīm, tāpat kā Jaunavai, aprīlis būs bagāts. Precīzāk, saistīta ar lielu un mazu peļņu . Turklāt šī peļņa galvenokārt būs saistīta ar veciem projektiem vai pagātnes attīstību. Uzņēmējiem svarīga ir veco pastāvīgo klientu atgriešanās. Arī aprīlis var nomocīt Zivis ar nepacietību: viņi var gaidīt ziņas, piemēram, no jaunas darba vietas. Tā kā Merkurs ne tikai atgriežas, tas arī nedaudz palēninās.

Laba ideja Zivīm būtu pārdalīt finanses, pārrēķināt ienākumus vai pārrakstīt mantojumu. Izdevīgus pirkumus var zaudēt tikai vecu, lietotu priekšmetu vai senlietu iegādes kontekstā .

Apkopojot informāciju par visām zvaigžņu zīmēm, svarīgi uzsvērt: nevajag uzsākt jaunu biznesu, labāk vispirms risināt vecās lietas. Andžela Pērla savās analīzēs vienmēr ienes nedaudz pozitīvisma un steidz atgādināt, ka Merkura retrograds nepavisam nav slikts. Daudzas tikšanās vai darījumi, kas var izjukt, faktiski var radīt sava veida draudus. Tāpēc neesiet sarūgtināts, ja kaut kas notiek. Iespējams, ka Merkura retrograds pasargā jūs no kaitējuma.

Leave a Comment