Kādas ir katras zodiaka zīmes vīrieša negatīvās īpašības

negatīvās īpašības

Negatīvās īpašības: Ticiet astroloģijai vai nē, bet cilvēki, kas dzimuši zem vienas un tās pašas horoskopa zīmes, ir apveltīti ar visnotaļ līdzīgām rakstura iezīmēm – gan pozitīvajām, gan negatīvajām! 

Neviens nav ideāls un katram zodiaka zīmes pārstāvim ir arī savi trūkumi. Jā, un vīrieši jau nu noteikti nav nekādi eņģeļi, tāpēc paskatīsimies, ko zvaigznes saka – kuri tad vīrieši spēj mums, sievietēm, nodarīt vislielāko kaitējumu un ko mēs no viņiem varam sagaidīt?!

Lasi vēl: Šīs sieviešu īpašības vīriešiem šķiet neatvairāmas; īpaši #3

Šķir lapu tālāk, lai noskaidrotu, kuri ir viskaitīgākie vīrieši pēc zodiaka zīmju raksturojuma

 

AUNS negatīvās īpašības

Ja Tev savā dzīves ceļā ir izdevies satikt Aunu, tad vari jau skriet uz aptieku pēc antidepresantiem. Šīs zodiaka zīmes pārstāvis ar savu spītību un egoismu, apveltīts ar bērna tiešumu var diezgan ātri Tevi “iedzīt kapā”. Ja arī viņš zina, ka viņam nav taisnība, viņš tik un tā strīdēsies savu principu pēc. Viņam vienmēr par visu ir savs viedoklis, pat par kaut ko tādu, ko viņš varbūt īsti nemaz neizprot.

Pēkšņi agresijas uzliesmojumi un slikta garastāvokļa lēkmes ir šīs zodiaka zīmes pārstāvju galvenās iezīmes. Tiesa gan, ka nomierinās viņi tikpat ātri, cik uzliesmo!

VĒRSIS

Vērsis uzskata, ka var darīt visu, ko grib. Viņš vienmēr ir ar sevi apmierināts, pat tādos gadījumos, kad patiesībā nemaz nav ar ko lepoties. Savu pārmērīgo ietiepību Vērša vīrietis uzskata par īsta vīrieša rakstura iezīmi. Skopumu viņš uztver kā saprātīgu taupību, bet pesimismu – kā reālu pasaules redzējumu.

Lasi vēl: Meklē savu ideālo vīrieti? Astroloģija Tev palīdzēs – vīriešu Horo***ps

DVĪNIS

Nevienam citam zodiaka zīmes pārstāvim nav tādas spējas apgriezt visu ar kājām gaisā, tikai Dvīņu vīriešiem! Garlaicīgi ar viņiem nebūs, bet jau otrajā intensīvas saziņas nedēļā sajutīsies kā sprinteris, bezcerīgi atpaliekot no citiem un līdz Nā*ei nomocīts. Ja Tu esi tādā stāvoklī, ka esi gatava izturēt Dvīņus un viņu apbrīnojamo vēlmi pēc pastāvīgām pārmaiņām ( ar nosacījumu, ka pati neesi Dvīnis ), tad Tu esi pelnījusi, ka Tev uzceļ pieminekli. Viņi uzturas tad tur, tad te, dievina “pūderēt” smadzenes un ņirgāties. Nākotne ar viņiem ir vairāk kā bezcerīga, bet tagadne vienkārši smieklīga. Uzticību no Dvīņa vīrieša negaidi, atliek tikai pagriezties, kad viņš jau flirtē ar Tavu draudzeni!

Šķir otru lapu, lai lasītu pārējās zīmes

Leave a Comment