Kādas lietas nedrīkst izmest no mājas: tautas ticējumi un māņticības

Virkni priekšmetu nevajadzētu vest uz atkritumu urnu, pretējā gadījumā, saskaņā ar tautas ticējumiem, jūs riskējat savā dzīvē piesaistīt dažādas nepatikšanas.

Dažādas māņticības un pareģojumi pavada cilvēci tās vēstures gaitā. Daudzas no tām ir saistītas ar priekšmetiem, ko glabājam savās mājās. Daži tic, ka noteiktu lietu izmešana var novest pie nelaimes.

Ko nevajadzētu izmest no mājas

Spoguļi

Saskaņā ar māņticībām saplēsts spogulis nes septiņus gadus ilgu nelaimi. Tiek uzskatīts, ka spogulī glabājas dvēseles daļas, un tā sabojāšana rada negatīvas sekas.

Fotogrāfijas

Cilvēku fotogrāfiju izmešana var novest pie saiknes zaudēšanas ar viņiem vai pat pie neveiksmes. Dažās kultūrās tiek uzskatīts, ka fotogrāfijas glabā cilvēka enerģiju.

Maize

Maizes izmešana var tikt uzskatīta par nepateicības zīmi par pārtiku un var novest pie pārtikas trūkuma mājā.

Augi

Nogatavojušies telpaugi dažkārt tiek saistīti ar sliktu enerģiju mājā. Tomēr zaļo augu izmešana var tikt uzskatīta par vitalitātes zaudēšanu.

Lasi vēl: Īpaša tikšanās februārī iepriecinās trīs zodiaka zīmes: kas būs laimīgie?

Atslēgas

Vecas vai neizmantotas atslēgas bieži vien ir saistītas ar jaunu iespēju atklāšanu. Atslēgu izmešanu var uzskatīt par simbolisku durvju aizvēršanu jaunām iespējām.

Rokassomas un maki

Šādi priekšmeti simbolizē mūsu finansiālo labklājību. Ja jūsu maks vai somiņa nonāk atkritumu tvertnē, jūs nākotnē cietīsiet no naudas trūkuma.

Ir svarīgi atcerēties, ka cieņa pret citu cilvēku uzskatiem un tradīcijām ir kultūras un audzināšanas izpausme, pat ja jūs pats šiem uzskatiem nepiekrītat. Galu galā, vai ticēt šīm māņticībām, vai nē, ir katra personīga izvēle.

 

Leave a Comment