Kādas vēlmes nevar vēlēties 2019. gadā

Pirms vēlmju saraksta sastādīšanas jums jāzina, kurām no tām nebūs iespējas piepildīties. Lai piepildītu visus sapņus, noskaidrojiet, kādas vēlmes ir stingri aizliegtas plānot Jaunajā 2019. gadā.

Jaunais gads ir ideāls laiks, lai piepildītu jūsu lolotās vēlmes. Šajā laikā apkārtējā enerģija kļūst spēcīgāka, un ar tās palīdzību jūs varat piepildīt savu sapni un kļūt laimīgāki. Visbiežāk Visums reaģē uz cilvēku lūgumiem un palīdz realizēt viņu nodomus, bet dažas vēlmes neatbilst tās likumiem, un ir aizliegts tās veidot. Eksperti jums pateiks, kādas vēlmes jums nav nepieciešams ievēlēties Jaunā gada vakarā, lai izvairītos no grūtībām nākamajā gadā.

Mūsdienu cilvēka vajadzības ir cieši saistītas ar materiālo labklājību. Tieši tāpēc visbiežāk cilvēki vēlās naudu Jaunajā gadā un pat pieprasa noteiktu summu. Protams, šajā vēlmē nav nekas slikts, bet pastāv iespēja, ka tā nekad netiks piepildīta. Tā vietā, lai lūgtu Visumam naudu, jūs varat lūgt labāku finansiālo stāvokli vai labāk apmaksātu darbu. Šajā gadījumā jūsu vēlmes piepildījums veicinās ne tikai Visums, bet arī 2019. gada  patrons – Cūka.

LASI ARĪ: Kādas lietas ir jāizmet pirms Jaunā gada: mēs atjaunojam kārtību un piesaistām labklājību

Jūsu vēlmei nevajadzētu radīt kaitējumu citiem, tāpēc nelūdziet sodīt ienaidniekus vai likumpārkāpējus. Ja sapnis ir negatīva rakstura, tā enerģija var vērsties pret jums. Šajā gadījumā nākamais gads dos jums daudz nepatikšanas.

Daudzi cilvēki kļūdaini domā, ka vēlme spēj izpildīt mīlestības burvestības funkciju, bet patiesībā tā nav. Ja vēlaties atrast mīlestību, ir nepieciešams, lai jūsu vēlme izklausītos šādi. Jums nevajadzētu lūgt Visumu piesaistīt konkrētu personu, jo jūsu sapnis skar tikai jūs.

Jūs nevarat izteikt vēlmi, izmantojot „ne” daļiņu, jo jūsu vēlmes rezultāts būs pretējs gaidītajam.

Jums nevajadzētu pieminēt citu cilvēku vēlmi, pretējā gadījumā tas nenotiks. Neapšaubāmi, katrs no jums vēlas, lai viņa mīļie būtu veseli un laimīgi, ļaujot vienam ģimenes loceklim atrast savu mīlestību, un tie, kas meklē patiesu aicinājumu, varētu atrast sapņu darbu. Tomēr, ja jūs vērsieties pie Visuma citas personas vārdā, jums neizdosies realizēt sapni. Tāpēc jūsu vēlmei vajadzētu attiekties tikai uz jūsu dzīvi.

LASI ARĪ: Kā piesaistīt labklājību mājās ar parastu sveci

Neskatoties uz to, ka Jaunais gads ir brīnumu laiks, jums nevajadzētu radīt nereālas vēlmes. Lai piepildītu savus sapņus, jums ir jāuzticas viņu piepildījumam. Piemēram, ja vēlaties nokļūt nākotnē, Visums var to uztvert kā izsmieklu. Labākajā gadījumā jūsu vēlme vienkārši nebūs piepildīta, sliktākajā gadījumā – jūsu nodomi kļūs par neveiksmēm.

Nelūdziet, lai Jaunais gads dāvā pārāk dārgas lietas un aprīkojums. Protams, jūs varat lūgt jaunu automašīnu vai jaunākā modeļa gadžetu, bet jūs varat iegūt tikai to, ko vēlaties, ja jūs mēģināt no savas puses. Šajā gadījumā vislabāk ir lūgt palīdzību, lai sasniegtu loloto sapni.

avots: dailyhoro

Leave a Comment