Kādēļ NEDRĪKST valkāt piespīlētus džinsus? Svarīgi!

Skaistums prasa upurus, kā izrādās, sievietes, sekojot modei, gatavas šo teicienu pielietot burtiski.

Ļoti šauras un pieguļošas bikses atrodamas praktiski visu sieviešu garderobē, kā izrādās, tieši šo bikšu dēļ Slim**cā pavisam nesen nonākusi kāda sieviete.

CNN ziņo, ka 35 gadus vecā sieviete pavadīja dienu, palīdzot pārvākties ģimenes loceklim. Visu dienu viņa lielākoties pieliecās un tupās, palīdzot iepakot mantas. Protams, ka kājās viņai bija uzvilktas mīļākās iespīlētās džinsa bikses. Diena bija ļoti jauka un produktīvi pavadīta, līdz pienāca laiks doties mājup.

Dodoties mājās, viņas kājas kļuva nejutīgas, liekot viņai paklupt un nogāzties. Nekustīgi noguļot uz zemes vairākas stundas, viņu beidzot atrada un aizveda uz Slim**cu.

Droši vien, ka jūs kratāt galvu neticībā par to, ka bikses varēja izraisīt nopietnas sekas, bet tās tiešām bija pie vainas. “Mēs notikušajā vainojam ilgstošu tupšanos un iespīlētās bikses, kuras sieviete bija uzvilkusi,” Dr. Tomasa Kimbera pastāstīja ziņu kanālam CNN. Izrādās, ka tupšanās iespīlētās biksēs var izraisīt neatgriezeniskus nervu bojājumus.

Lasi vēl: Gredzeni uz dažādiem pirkstiem. Ko tie vēsta par valkātāju?

Ār*ti pastāstīja, ka bikses bija jānogriež no sievietes kājām, ikru daļā kājas bija ļoti piepampušas. Dr. Kimbera paskaidro: “Pie normāliem apstākļiem muskuļi izplešas, lai kompensētu tūsku, savukārt bikses pildīja žņauga funkciju, tādēļ muskuļi iekšupvērsti izpletās, saspiežot As**svadus un nervus.”

Paciente vairākas dienas nespēja pastaigāt. Simptomi liecināja, ka viņa nespēj pienācīgi kustināt kājas potīšu daļā un arī kāju pirkstus. “Ja sieviete nebūtu ieradusies Slim**cā, saspiešana būtu turpinājusies un izraisītu visu pārējo nervu bojājumus,” Kimbera piemetina.

Par laimim, pēc vairākām dienām sieviete atkal spēja staigāt un tika izlaista no Slim**cas. Šis stāsts daudzām liek apdomāt divreiz, pirms iespīlēto bikšu iegādes un vilkšanas.

Avots: beautyworldnews.com

Leave a Comment