Kādēļ sarežģītas attiecības (dažkārt) ir tās labākās?

Pāriem, kuri izšķiras un vēlāk mēģina saieties kopā, ir pat piedēvēts apzīmējums: cikliski pāri. Atšķirībā no pāriem, kuri nekad nav šķīrušies, cikliskie pāri ir stipri impulsīvāki attiecībā uz nozīmīgu lēmumu pieņemšanu, piemēram, kopīgu ievākšanos jaunā dzīvesvietā vai bērna ienākšanu ģimenē, šie cilvēki ir atkarīgi no jēgas meklēšanas attiecībās.

Šie paši pāri ir arī vismazāk apmierināti ar esošo dzīvesbiedru, viņiem ir komunikācijas problēmas, zems pašvērtējums un piemīt ieradums pieņemt sliktus un pat destruktīvus lēmumus.

Šie faktori garantē neparedzamu nākotni pāriem, kuri nekad nav paņēmuši attiecību pārtraukumu. Pie kā gan noved šie intereses/atturības kalniņi? Pie uzticības trūkuma un drāmas. Venuma uzsver, ka šķiršanās rezultātā attiecībām tiek nodarīts “nelabojams kaitējums”.

Pēc viņas domām, neizdevušās attiecības nav iespējams salabot, tādēļ nav vērts velti tērēt laiku sapņojot. Venuma vēlas, lai mēs mīlestībā domājam ar galvu, nevis sirdi.

Par spīti visam, daudzi nepiekrīt Venumai, jo viņi ir šādu nepastāvīgu attiecību gala produkts.

Kāds interneta lietotājs pastāsta: “Mani vecāki iemīlējās viens otrā, būdami 16 gadus veci. Vairākus gadus viņi dzīvoja šajās trakajās, nesaprotamajās attiecībās. Vēlāk mana māte apprecēja kādu citu vīrieti, bet tēvs pameta pilsētu, lai mēģinātu dziedēt savu sirdi otrā okeāna krastā, Sanfrancisko.

Lai arī mana māte laulībā nodzīvoja trīs gadus, viņa kopā ar manu tēvu turpināja trakās attiecības un beigu beigās apprecējās tajā pašā dienā, kurā tika parakstīti iepriekšējās laulības šķiršanās dokumenti. Viņi ir precēti jau 37 gadus, turklāt dzīvo laimē un saticībā. Viņiem ir divas mazmeitas, divi mazdēli un mīlīgi mājdzīvnieki. Godīgi sakot, viņu mīlas stāsts līdzinās tiem, kas sarakstīti Holivudas filmām.”

Protams, tu vari ņemt vērā Venumas brīdinājumu, bet dažkārt tomēr drāma un problēmas ir tā vērtas. Dažiem no mums nepieciešams laiks, lai visu sakārtotu. Un kad tas ir noticis, rezultāts ir mūžīgs.

Avots: yourtango.com

Leave a Comment