Kādēļ tu nonāksi cietumā, balstoties uz tavu Zodiaka zīmi!

 

AUNS

Attēlu rezultāti vaicājumam “gangster women gif”

Tavas egoistiskās un uz sevi tendētās dabas dēļ tu cietumā varētu nonākt kā algots gangsteris. Tu esi tāda veida noziedznieks, kurš cīnīsies līdz pašai pēdējai minūtei, lai tikai nenonāktu cietumā. Tu izmantotu savu sacensības garu un atlētisko iedomību, lai apmānītu autoritātes, pirms tevi pie vietas noliktu 6 policisti.

VĒRSIS 

Attēlu rezultāti vaicājumam “Money laundering gif”

Kā jau Vērsis, tu esi neticami viltīgs un inteliģents. Visticamāk, cietumā nonāksi par naudas atmazgāšanu. Tava apņēmība un kāre pēc naudas kopā iet ļoti labi – tas arī tevi šajā jomā padarītu panākumiem bagātu. Tomēr tavi neizbēgamie slinkuma brīži noteikti novestu pie aresta.

DVĪŅI 

Attēlu rezultāti vaicājumam “fake identity gif”

Dvīņi cietumā nonāktu par krāpniecību – viņi jau ir zināmi kā zīmes, zem kurām ir dzimusi lielākā daļa šarlatānu un zagļu. Kāda cita cilvēka identitātes zādzība vai piekrāpšana tevī izraisītu īpatnēju prieku, bet tavs ego liktu par to izpļāpāties nepareizajai personai, un viņš tevi nodos.

VĒZIS 

Attēlu rezultāti vaicājumam “killing gif”

Vēži ir pašas bīstamākās Zodiaka zīmes. Kā Vēzis tu nonāksi cietumā par kaislīgām Slep**vībām. Tavi noziegumi parasti ir nežēlīgi un balstīti uz to, cik jūtīgs un nestabils tu esi. Pol***jai tevi nav grūti noķert, jo tu bieži vien nogalini savus tuviniekus ļoti personīgās vietās, kā, piemēram, mājās.

LAUVA 

Attēlu rezultāti vaicājumam “attention gif”

Kā Lauva, tu esi apmāta ar drāmu un uzmanību. Tu varētu izdarīt Slep**vību tikai tādēļ, lai tevi pamanītu. Tavas 15 minūtes slavas būtu to vērtas, lai nonāktu pēc tam cietumā, un tu, visticamāk, pats pieteiktos policijā, lai visa lieta tiktu padarīta traģ**kāka un teatrālāka. 

JAUNAVA 

Attēlu rezultāti vaicājumam “hacking gif”

Ja tu nonāktu cietumā, tad tādēļ, ka būtu ielauzies svarīgos datoros un datubāzēs. Tu esi ziņkārīgs un tev patīk zināt, kas notiek citu cilvēku dzīvē. Jaunavas visbiežāk tiek pasludinātas par nevainīgām, tādēļ pastāv liela iespējamība, ka tu tā arī nenonāktu aiz restēm. 

SVARI 

Attēlu rezultāti vaicājumam “spy gif”

Tā kā tu tiec uzskatīta par vienu no pareizākajām zīmēm, tu arī tajā pašā laikā esi viena no korumpētākajām Zodiaka zīmēm. Tava pareizā cilvēka dzīves uztvere drīzāk liktu tev kļūt par policistu, tomēr tavas aizdomīgās tendences tev liktu kļūt pat spiegu.

SKORPIONS 

Attēlu rezultāti vaicājumam “puppeteer gif”

Tu esi viena no sadistiskākajām Zodiaka zīmēm. Kā jau Skorpions, aiz restēm tu sēdētu kā Slep**va, tamdēļ, ka tu esi ļoti viltīgs un objektīvs, ja runa ir par Slep**vībām. Ilgu laiku Skorpions būs dažādu Slep**vību “smadzenes” – viņš cilvēkus izmantos kā lupatu lelles savā spēlē. Kas var novest pie tā, ka tevi nodos kāds no partneriem.

STRĒLNIEKS

Attēlu rezultāti vaicājumam “stealing gif”

Nežēlīgs un piedot nespējīgais Strēlnieks tik un tā nespēj sāpināt citus cilvēkus. Aiz restēm viņš nonāks zādzības dēļ. Bet kā jau Strēlnieku, tevi būs ļoti grūti notvert, tādēļ pastāv iespējamība, ka tā arī nenokļūsi cietumā.

MEŽĀZIS 

Attēlu rezultāti vaicājumam “jack sparrow gif”

Mežāzis ir ļoti kontrolējošs un iedomīgs, tādēļ uz viņa sirdsapziņas ir vairāki dažāda veida noziegumi. Sākot ar niecīgām zādzībām līdz pat sadistiskiem noziegumiem Mežāzis ir zināms kā visdažādāko veidu noziedznieks. Bet, tā kā reizē notiek tik daudz lietu, iespējams, ka kaut ko izdarīsi ne tā vai kaut ko aizmirsīsi, kas novedīs pie tava aresta. 

ŪDENSVĪRS

Attēlu rezultāti vaicājumam “charismatic killer gif”

Kā jau Ūdensvīrs, tu esi ļoti gudrs un harizmātisks. Tu cilvēkiem ar savu šarmu spēj likt izdarīt praktiski jebko – vienvārdsakot, māki vazāt azi deguna. Tu nokļūsi cietumā tad, kad tava atriebīgā daba no tevis dabūs laukā visu labāko – tu sāksi manipulēt ar cilvēkiem, kuri tevi pazīs pietiekami labi, lai pieķertu tevi tavās noziedzīgajās darbībās.

ZIVIS 

Attēlu rezultāti vaicājumam “heisenberg gif”

Tu esi viena no tumšākajām Zodiaka zīmēm. Tu posti pati sevi, un, visticamāk, nonāksi cietumā ar darbībām, kas saistītas ar narkotikām. Balstoties uz savu pašiznīcinošo dabu, tevi Pol***ja notvers turpat uz ielas, jo vienkārši izskatīsies ļoti aizdomīgs.

Avots: topratedviral.com

Leave a Comment