Kādi skaitļi nes tev veiksmi, saskaņā ar tavu Zodiaka zīmi

Svari

Par cilvēka dabu pastāstiet savām darbībām un vārdiem. Skaitlis 5 palīdz cilvēkiem vienmēr domāt divreiz pirms kaut ko darīt. Tāpēc ievērojami samazinās neapdomīgo darbību skaitu Svaru dzīvē.

Pieci palīdz Svariem atbrīvoties no to raksturīgās impulsivitātes. Tas palielina koncentrāciju, padara cilvēku uzmanīgāku.

Lasi arī: Mīlas horoskops nedēļai no 22. līdz 28. oktobrim – būs jārisina problēmas attiecībās!

Skorpions

Skorpionu galvenā priekšrocība – viņu spēja kritiski domāt. Viņu galvenais vājums ir pārmērīga pašpaļāvība un dažreiz – nošķirtība. Dažreiz viņiem vajadzētu vairāk uzticēties cilvēkiem, tādēļ vislabāk ir ieskaut sevi ar Vieninieku. Šis skaitlis var padarīt cilvēku komfortablāku un atvērtāku.

Vieninieka labvēlīgo efektu var redzēt mīlestībā, jo jauno paziņu iegūšana būs daudz vienkāršāka. Vēl,Skorpions mazāk apvainosies uz cilvēkiem, skaitļa 1 iedarbībā.

Strēlnieks

Par to, kā atriebjas Strēlnieks, zināms gandrīz visiem. Viņi mēģina piesaistīt sabiedrības uzmanību un pazemot cilvēku visu priekša. Tas ne vienmēr nāk par labu viņu reputācijai. Atriebīgumu un kodīgumu palīdzēs ierobežot skaitlis Trīs.

Trīs arī nosūta konkurences garu atpakaļ uz ceļa, ko ne vienmēr ir iespējams ierobežot. Baidoties zaudēt uzmanību, Strēlnieks var izdarīt stulbākas lietas un zaudēt veiksmi. Trīs palīdzēs to novērst.

Mežāzis

Vienīgā lieta, kas Mežāzim trūkst ir humora izjūta. Nedomājiet neko sliktu, jo viņiem tā ir. Fakts ir tāds, ka šie cilvēki to neizmanto, un patiesībā smiekli visvairāk piesaista cilvēkus.

Vieninieks un Sešinieks spēj paaugstināt sabiedrisko attiecību pret Mežāži un likvidēt emocionālos šķēršļus, sazinoties ar cilvēkiem. Šie divi skaitļi palīdzēs šīs Zīmes pārstāvjiem atvērt viņu dvēseli un atbrīvoties no kompleksiem.

Lasi arī: Finanšu horoskops nedēļai no 22. līdz 28. oktobrim – dažiem nāksies saskarties ar finansiālām grūtībām!

Ūdensvīrs

Ūdensvīra dzīves principi neļauj tiem pārtraukt attiecības ar cilvēkiem. Viņi baidās zaudēt pavedienus, kas savieno tos ar citiem, bet ne visi cilvēki to ir pelnījuši. Daudzi Ūdensvīram rada tikai nepatikšanas un negatīvu. Situācijas labošanai palīdzēs skaitlis Deviņi.

Šis talismanu skaitlis padarīs Ūdensvīru saprātīgāku un objektīvāku. Laika gaitā Ūdensvīrs biežāk sāks domāt par personīgo ieguvumu, apejot cilvēku problēmas, kas viņiem nerada nekādu garīgu vērtību.

Zivis

Skaitlis Četri palīdzēs Zivīm atvērt čakras, iegūt lielāku uzticību sev un atbrīvoties no nākotnes bailēm. Skaitlim Pieci ir līdzīgs efekts, bet tas arī palielina Zivju darba spējas, samazinot nogurumu.

Skaitļi 4 un 5 ir labākie šī Ūdens zīmes pārstāvju amuleti, kuriem bieži vien ir jābūt aktivizētiem. Šie talismanu skaitļi ievērojami palielinās panākumu izredzes visās dzīves jomās.

Avots: dailyhoro

Leave a Comment