Kādi skaitļi nes tev veiksmi, saskaņā ar tavu Zodiaka zīmi

Saskaņā ar numeroloģijas pamatlikumiem katrai personai ir viens vai vairāki patronu skaitļi. Katram no tiem ir sava īpaša enerģija, kas piemērota noteiktiem Zodiaka simboliem.

Numeroloģija un astroloģija bieži vien pastāv paralēlajās lidmašīnās, bet, ja tie krustojas, tie nav pretrunā viens otram. Astroloģija vairāk atklāj cilvēka raksturu, un skaitļu zinātne darbojas uz likteni vai karmu. Tāpat kā Jiņ un Jaņ, zvaigžņu zinātne papildina numeroloģiju un otrādi.

Lai panākumu skaits jums palīdzētu, vietnes dailyhoro.ru speciālisti iesaka to izmantot ikdienas dzīvē: iekļaujiet to parastajos dažādos sīkrīkos, nepārprotami pievienojiet to sava kasete vai piezīmju grāmatiņā, ielieciet to kā darbvirsmas vai tālruņa ekrāna tapetes. Tas pat nav vajadzīgs, lai pats skaitlis tiktu parādīts: piemēram, ja jūsu panākumu skaits ir pieci, lai tas būtu skaista zieda fotogrāfija ar piecām ziedlapiņām vai piecu augstu.

Auns

Auna galvenais patrons ir skaitlis 4. Četri ir četru elementu sākums: Uguns, Ūdens, Gaiss un Zeme. Šim skaitlim ir radošs efekts uz Aunu un tas nomierina viņu vardarbīgo temperamentu. Tas palīdz cīnīties pret impulsivitāti, kā arī stimulē zināšanas.

Astoņi – neliels Auna patrons. Tas uzlabo viņu atmiņu, uzmanību un pacietību. Skaitlis 8 ir dvēseles un garīgās laimes simbols.

Lasi arī: Sieviešu Horo***ps nedēļai no 22. līdz 28. oktobrim – ideāla nedēļa, lai uzņemtos iniciatīvu!

Vērsis

Vērsis – vienības skaitlis. Šie cilvēki bieži vien ir savtīgi, bet skaitlis 1 var labot situāciju. Ar vieninieka klātbūtni Vērša dzīvē, mainīsies viņu uzskati par mīlestību un draudzību. Tas arī padarīs tos mazāk apvainojošus.

Veiksmīgs var būt arī Astotnieks, klusuma un loģikas simbols. Šīs zīmes pārstāvji bieži ievēro viņu impulsīvo raksturu, ko ir nepieciešams nolīdzināt.

Dvīņi

Visu laiku Dvīņiem ir lielisks palīgs: tas ir skaitlis 3. Tas simbolizē bezbailību un vēlmi atteikties no visa, kas ir lieks. Trīs – pamodina vēlmi attīstīties garīgi.

Trīs palīdz Dvīņiem vieglāk pārdzīvot šķiršanos  un vilšanos, jo laiku pa laikam tie notiek ar visiem. Grūtos laikos Dvīņi var droši atsaukties uz skaitli Trīs.

Vēzis

Vēzim ir visgrūtāk izturēt attiecību krīzi. Personiskās dzīves darbības traucējumi iznīcina šos cilvēkus un izliekas, liekot veikt stulbākas lietas. Skaitlis 5 palīdzēs jums savākt savu gribu kopā. Pieci ir cietības simbols. Šis skaitlis padara personību patiesi necaurredzamu.

Pieci Vēzī arī pamodina vēlmi kaut ko darīt gan citiem, gan sev. Neskatoties uz to, ka Vēzis nekad neaizmirst par savu ģimeni, viņi var būt ļoti savtīgi vai, gluži pretēji, ļaunprātīgi izmanto mīlestību un elastīgumu, kuru skaitlis 5 var labot.

Lasi arī: Horo***ps nedēļai no 22. līdz 28. oktobrim – būs nepieciešams kontrolēt sevi!

Lauva

Seši un Deviņi palīdzēs Lauvai atvērt finanšu plūsmas un sākt tās pārvaldīt ar vislielāko efektivitāti. Lauvas bieži nezina, kā plānot lietas nākotnei, bet Seši to novērsīs. Deviņi padarīs tos atbildīgākus un precīzākus.

Šie divi skaitļi papildina viens otru, kļūstot, vienlaikus par laimi un panākumiem. Šo skaitļu enerģija ir mierīga un radoša, tādēļ saskaņā ar tās darbību Lauvas nedaudz nomierina un palielina uzmanību un koncentrāciju.

Jaunava

Jaunavas neparādās uz zodiaka, kā visvairāk greizsirdīgākās zīmes, taču dažreiz šī sajūta tās pārņem un visnelabvēlīgākajā brīdī. Septiņi palīdz cīnīties pret to – konsekvences un mierinājuma simbols. Šis skaitlis atver jaunas durvis Jaunavām, palīdzēs sasniegt psiholoģisko līdzsvaru un stabilitāti.

Dažās situācijās, kad Jaunavām trūkst uzticības, skaitļa Divi spēks var nākt palīgā. Šis skaitlis būtībā ir provokators, bet tas var būt noderīgi tiem, kas pastāvīgi apšauba sevi un sliecas atteikties no lietām, ko viņi tikko sākuši.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment