Kāds auglis tu esi saskaņā ar zvaigžņu zīmi

Lauva

Leo ir sulīgs apelsīns. Saldi, gaiši, svinīgi un pozitīvi. Un sula no tā izšļakstās kā lepnums un varenība no Lauvas.

Jaunava

Jaunava prognozē parādās hurmas formā – viņa ada. Un viņa arī šuj, izšuj, veic visus mājas darbus un visur visu nokārto.

Svari

Svari – mandarīns. Svari pastāvīgi tiek sadalīti šķēlēs, no kurām katrai ir savs viedoklis un problēmas risināšanas veidi. Cik šķēles ir mandarīnā, cik daudz šaubu ir Svariem.

Skorpions

Skorpions ir bumbieris. Karājas, bet jūs to nevarat ēst. Tāpat Skorpions bieži vien ir neaizsniedzams gan fiziskajā, gan garīgajā nozīmē.

Strēlnieks

Strēlnieks ir banāns. Tas vienmēr pulcējas kopā ar saviem brāļiem, ir gandrīz neiespējami satikties vienam. Ārēji tas šķiet ciets un neatlaidīgs, bet iekšā joprojām ir mīksts raksturs.

Lasi arī: Vai attiecībām ir nākotne? Vienkāršs numeroloģisks aprēķins

Lasi arī:6 amuleti ģimenes laimei un labklājībai: šie amuleti neliks vilties un dāvās patiesu veiksmi

Mežāzis

Mežāzis – kokosrieksts. Ir ļoti grūti to sadalīt. Gandrīz neiespējami bez kokosriekstu atvēršanas rokasgrāmatas. Ciets, slepens un šķietami neuzkrītošs auglis. Bet iekšā ir visgaršīgākais, un ne daudziem tas sanāk.

Ūdensvīrs

Ūdensvīrs – ananāss. No pirmā acu uzmetiena jūs nemaz nesapratīsit – kas tas ir jūsu priekšā – oriģināls vāks, kušķis, dīvains siluets. Iekšā, starp citu, ne pārāk salds. Amatierim vispār.

Zivis

Zivis ir vīnogas. Šis auglis ir mīksts, salds, bet ar savām nepatikšanām, piemēram, Zivis. Ja tas rūgst, tas pārvēršas emociju sacelšanās.

Ar kādiem augļiem jūs personīgi asociējaties?

Leave a Comment