Mēness mīlestības kalendārs: kā stiprināt attiecības

Zvaigžņu eksperti apgalvo, ka Mēness ļoti ietekmē visas cilvēka dzīves jomas, arī attiecības ar vīriešiem.

Tāpēc zvaigžņu eksperti iesaka visām sievietēm pievērsties Mēness kalendāram. Tas palīdzēs izvairīties no nesaskaņām un strīdiem, kā arī stiprinās attiecības. Lai pāris vienmēr saglabātu savstarpēju sapratni, mīlestību un harmoniju, ir jāpievērš uzmanība Mēnesim Zvaigžņu zīmē.

Mēness Aunā . Šajās Mēness dienās labāk rūpīgi iesniegt pretenzijas savam mīļotajam. Tas var izvērsties par lielu cīņu. Nelieli konflikti ir pieļaujami, tas tikai stiprinās pāri, taču nevajag pārspīlēt ar emocijām.

Mēness Vērsī . Šajā dienā sievietēm labāk veikt mājas darbus, īpaši ēst gatavošanu. Vīrietim jājūt komforts un rūpes, tad visas problēmas pāries otrajā plānā.

Lasi arī: Vai attiecībām ir nākotne? Vienkāršs numeroloģisks aprēķins

Lasi arī: Zvaigžņu zīmju enerģētiskās īpašības, kas pareizi izmantotas, var padarīt jūs veiksmīgus

Mēness Dvīņos . Jums nevajadzētu lemt jautājumus, kas saistīti ar naudu un ģimenes budžetu. Sievietes šajā dienā tiek mudinātas nodibināt garīgu saikni ar savu mīļoto.

Mēness Vēzī . Saskaņā ar Mēness kalendāru šajā dienā vislabāk ir izrādīt pieķeršanos un maigumu pret vīrieti. Jums nevajadzētu jaukt pagātni un meklēt iemeslu strīdiem, labāk pavadīt vakaru kopā romantiskā vidē un pastāstīt mīļotajam par saviem nākotnes plāniem.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment