Kāds jūs esat ekstrasenss saskaņā ar jūsu zvaigznāju

Mēs visi reizēm vēlamies mazliet vairāk kontrolēt savus apstākļus. Pat skeptiskajam materiālistam dažreiz ir vajadzīgs neliels brīnums. Bet brīnumi nenotiek vienkārši — tie parasti ir jārada pašam. Un, lai to uzņemtos, ir vērts noskaidrot, kurās neparastajās spējās esat stiprs.

Psihisko spēju prognoze saskaņā ar zvaigznāju palīdzēs atklāt slēptos talantus, kas tev piemīt. Protams, diez vai tā būs iedzimta spēja levitēt vai pārvietot objektus ar skatienu. Bet dažreiz dzīvē pietiek ar ļoti mazumiņu: lai jau iepriekš zinātu, ka vilciens kavēsies, vai spētu īsumā aprēķināt cilvēka intereses.

Auns

Auns ir impulsīvs un ar ļoti spēcīgu iekšējo enerģiju. Visbiežāk viņai ir tieksme uz tumsu, proti, ja Auns uzņemsies attīstīt viņas spējas, viņu noteikti piesaistīs melnās maģijas rituāli. Intuīcija nav viņu spēcīgākā īpašība. Parasti viņiem izdodas praktiskā maģija, rituāls. Piemēram, Sibīrijas ragana Jeļena Golunova, ir Auns, saviem mērķiem izmanto sveces un asinis. Ugunīgās stihijas vadīti, Auns viņiem ir tieši pa prātam.

Vērsis

Vērsim labi padodas arī praktiski rituāli. Bet atšķirībā no Auna Vērsis ir “piezemēts” ar savas zīmes elementa enerģiju, un tāpēc viņi tik ļoti netiecas uz rituālām praksēm. Viņi vairāk domā par nākotni un to, kā to padarīt labāku, izmantojot visas savas stiprās puses, arī neparastās spējas. Nav brīnums, ka Vērsis Vitālijs Gilberts savu grāmatu nodēvējis par “nākotnes modelēšanu” – tieši tas Vērsis interesējas visvairāk.

Lasi arī: Veiksmīgas sievietes padalījās ar noslēpumiem kā gūt panākumus

Lasi arī: Starojošā Andžela Pērla pastāstīja, kāds rudens sākums būs visiem zvaigznāju pārstāvjie

Dvīņi

Dvīņi ir viena no enerģētiski apdāvinātākajām zīmēm. Tā kā tiem ir duāls raksturs, visa Zīmes enerģija arī dubulto viņu potenciālu. Dvīņu aizgādībā piedzima gaišreģe Gaļina Bagirova. Šīs zīmes pārstāvji ir apdāvināti dažādās jomās, sākot no fenšui praksēm un beidzot ar Voodoo maģiju. Svarīgs punkts jums būs meklēt to, kam dvēsele melo.

Vēzis

Vēža intuitīvā maņa darbojas gandrīz vienmēr, pat ja viņi paši nekad nav bijuši īpaši iesaistīti sestās maņas attīstībā. Ar pienācīgu rūpību Vēži var ne tikai attīstīt psihiskās spējas, bet arī kļūt par labiem nākotnes prognozētājiem. Šī zīme kontrolēja slavenās zīlnieces Junas likteni, kas runā par Vēžu patiešām augstajām spējām.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment