Kāds jūs esat ekstrasenss saskaņā ar jūsu zvaigznāju

Lauva

Praktizējies meditācijās un rituālos, Lauva kļūs par īstu ceļvedi mīļotajam cilvēkam. Lauvas kļūst par labiem biznesa konsultantiem, ar bagātību saistītiem talismaniem un visiem tiem mūsu dzīves aspektiem, kas saistīti ar monetāro sfēru. Un viss tāpēc, ka Uguns, kas pārvalda šo zīmi, kopā ar to rūda un uzbur senas seno dārgumu monētas veiksmei. Lauva ir “Ekstrasensu cīņas” 6. sezonas uzvarētājs Aleksandrs Litvins. Viņa padomi jo īpaši attiecas uz jautājumiem par profesijas izvēli un problēmām ar uzņēmējdarbību vai sava biznesa uzsākšanu.

Jaunava

Šīs zīmes pārstāvis var šķist precīzs un prasīgs skeptiķis bez jebkādām spējām. Bet tā nav. Kļūt par ekstrasensu kā Jaunavu ir pietiekami viegli. Lai to izdarītu, jums jāapgūst ieteikumu dāvana un psiholoģijas prakse. Saprotot cilvēkus, Jaunava daudzas situācijas vienkārši kā ar burvju mājienu vērsīs sev par labu. Starp citu, igauņu “Ekstrasensu cīņu” dalībniece Merilina Kerro pēc zvaigznāja ir  Jaunava.

Svari

Svariem vislabāk padodas viss, kas saistīts ar Gaisa stihiju, tātad ar vēju vai debesīm. Viņi saņem rituālus un rituālus laikapstākļiem vai astronomiskiem notikumiem, mēness fāzēm vai lietainiem laikapstākļiem. Starp citu, tieši Svari bieži kļūst par labiem zvaigžņu ekpertiem. Turklāt viņi bieži klausās Taro kārtis. Kas zina, iespējams, ka viņu noslēpumainais izgudrotājs pats piederēja šai zīmei.

Strēlnieks

Strēlniekiem padodas zīlēšana. Viņi zina, kā iekļūt slepenās sfērās, atšķetināt pavedienus par to, kas jau ir noticis un kas vēl var notikt. Strēlnieks Fortuneteller ir sava veida Holmss, bet apveltīts ar psihisku dāvanu no augšas. Šādi cilvēki dažreiz pat atver krimināllietas ātrāk nekā policija, izmantojot savu dāvanu, intuīciju un rūpīgu zīlēšanas atšifrēšanu. Strēlnieks ir Aleksandrs Šeps, 15. “cīņu” uzvarētājs.

Skorpions

Skorpioni parasti ir spēcīgi enerģijā un garā. Viņiem, tāpat kā Auniem, tumšā maģija atklājas labāk nekā baltā, tomēr gaišajos rituālos viņi nav sliktāki par citiem. Skorpionu gaišreģi mēdz būt ļoti ekscentriski. Tie ir “Ekstrasensu cīņu” dalībnieki Džūlija Vang un Pahoms, viena no pretrunīgāk vērtētajām personībām projektā. Skorpioni lieliski izjūt cilvēku iekšējo būtību, un tas viņus ietekmē divējādi: galu galā, attīstījis spējas, Skorpions var saprast, ka viņš pats nav īpaši laipns.

Lasi arī: Veiksmīgas sievietes padalījās ar noslēpumiem kā gūt panākumus

Lasi arī: Starojošā Andžela Pērla pastāstīja, kāds rudens sākums būs visiem zvaigznāju pārstāvjie

Mežāzis

Līdzīgas iezīmes Mežāži atrod arī ekstrasensorās uztveres jomā. Zem šīs zīmes dzimusi pašreizējās, 16. Ekstrasensu cīņu sezonas dalībniece Viktorija Raidosa, stiprā ragana, kuras dāvana jau tagad izraisa daudzu skatītāju apbrīnu un sāncenšu cieņu. Viktorija var izmantot dzīvnieku un garu palīdzību. Daudziem Mežāžiem ir šī īpašība, un, ja tā tiek attīstīta, panākumi ir iespaidīgi.

Ūdensvīrs

Ūdensvīri ir apdāvināti ar neparastu praksi, ko daudzi uzskata par dīvainu, bet tomēr vienmēr piesaista acis. Ūdensvīri var apgūt indiešu meditācijas vai reto ķīniešu zīlēšanu, nodarboties ar jogu un roku dziedināšanu. Starp citu, tieksme uz dziedināšanu Ūdensvīriem izpaužas diezgan bieži, un pat tad, ja viņi attīstīs savu dāvanu citā virzienā, vienalga, galu galā tā būs vērsta uz palīdzību cilvēkiem – atcerieties tikai slaveno zīlnieci Vangu.

Zivis

Zivīm vajadzētu veltīt sevi ūdens bioenerģētisko īpašību izpētei. Neviena cita zīme nav tik stipri pieķērusies savai stihijai kā jūs. Tāpēc šādas attiecības ir vērts attīstīt. Ekstrasensorā uztvere apgalvo, ka Zivis var lasīt nākotni uz ūdens vai strādāt ar citām atstarojošām virsmām, piemēram, ar spoguļiem. Tiesa, ar šo preci ir jāievēro noteikti piesardzības pasākumi. Līdzīgas prasmes Ekstrasensu cīņas demonstrēja Ziemeļu raganu kovena biedre Tatjana Larina.

Nosakiet, kāds jūs esat ekstrasenss pēc zīmes, un dažas nepiepildītas vēlmes var kļūt par jūsu realitāti. Attīstiet savas garīgās spējas un stiprās puses .

Leave a Comment