Sieviešu horoskops nedēļai: 5. – 11. marts – skaistumu radīs saule!

Sieviete saka, ka viņai ir sievišķība, kas lielā mērā ir atkarīga no zvaigznes ietekmes. Katra šī vai tā zodiaka zīmes pārstāvei ir unikāls raksturs, un šonedēļ sievietes horoskops palīdzēs jums atklāt sevi.

Marta astotais marts būtu sievišķīgs pat bez īpašas planētu ietekmes. Bet, par laimi, zvaigznes neatstās tevi bez viņu uzmanības un patronāžas. Laika posmā no 5. līdz 11. martam brīvprātīgi un atvērta jutīgumam Venera pāriet no Ūdensvīra uz Auns zīmi, ļaujot atsvaidzināt savas emocijas . Šīs nedēļas laikā Veneras ietekmē romantiskās sajūtas plūst, un sievietes spēs izprast sevi un viņu vēlmēs.

Auns

Šī zvaigznāja pārstāvēm ir ieteicams pāriet no vārdiem uz aktīvām darbībām. Ir pienācis laiks izmest visu lieko no savas dzīves, lai nekas nepalēninātu tevi, tavā ceļā uz laimi. Marss Strēlniekā palīdzēs jums atklāt sevi. Cik bieži jūs apsolījāt sākt jaunu dzīvi no pirmdienas, un tā arī neuzsākāt? No šīs pirmdienas jums jāpilda savi solījumi.

Uzsvars būtu jāliek uz pašapziņu. Jebkura sieviete, kas pat pārstāv Aunu, ir svarīgi just apbrīnas skatienus. Mainīt tēlu – tas ir vājajiem. Tipisks Auns neuzvelk skaistumu, viņš pats nēsā sevi, jo Auns ir skaistums un ko vēl vajag šai pasaulei. Bet tomēr astrologi iesaka apģērbties, ka šī pasaule vienkārši nojaucas no šī skaistuma koncentrācijas.

Lasīt arī: Finanšu horoskops nedēļai: 5.- 11.marts – jaunu projektu laiks

Vērsis

Vērsis ir visvairāk apburošs un burvīgs radījums, līdz tieši pirms kāda šķērso ceļu. Šonedēļ Neptūns var protestēt un iejaukties jūsu personīgajā laimē. Notikumi sāks attīstīties tik strauji, ka jūs pats nesaprotat, kā tas notika, ka jūs strīdaties ar visiem.

Jūs nevarēsiet pacelties pat ar torņa celtņa palīdzību, tāpēc nevar runāt par runu. Šī uzvedība ir ļoti ērta jums, un pārējiem, it īpaši tiem, kas ir tuvu jums, ir risks ciest. Astrologi iesaka koncentrēt savu jaudīgo enerģiju darbā. Tur jūs varat sagraut, iet uz priekšu, nedzēšot. Patiesi, laiku pa laikam ir vērts atbrīvot mazliet tvaika un kontrolēt emocijas.

Turpini lasīt nākamā lapā…

Leave a Comment