Kāds tētis tu esi savai meitai? Horoskops visām zodiaka zīmēm

Auns

Iespējams, tava dziļākā vēlēšanas ir, lai meita kļūtu par tādu kā supersievieti jeb īstu amazoni. Slavējami, ka tu gribi, lai meita būtu spēcīga, enerģiska un veiksmīga, taču neaizmirsti, ka viņa ir jauna sieviete. Tu nevari viņu pārtaisīt par puiku, domājot, ka bērna dzimumam nav nozīmes. Svarīgi, lai tu apzinātos, ka viņas vajadzības un vēlmes ar laiku var atšķirties no tavējām.

Vērsis

Tava meita var vienmēr rēķināties, ka viņai sniegsi drošību un atbalstu, ja vien netiek pārkāptas tavas robežas. Tavs temperaments, visticamāk, ir sarežģītākais aspekts attiecībās ar meitu. Attiecībā uz viņu tev ir vislabākie nodomi, taču tu nevari cerēt, ka viss notiks pēc tava prāta. Ikvienam ir tiesības uz savu dzīvi, tāpēc ļauj meitai veidot viņas dzīvi pēc pašas ieskatiem.

Dvīņi

Nav šaubu, ka tev ar meitu patīk komunicēt un runāt par dzīvi. Iespējams, meita netērzē ar tevi tāpat kā ar kādu no savām draudzenēm, taču tu esi viens no viņas labākajiem sarunbiedriem. Sarežģījumus var radīt tas, ka tu nereti izjūti kārdinājumu mainīt noteikumus, lai mīkstinātu kādu konkrētā brīža problēmu. Seko līdzi tam, ko saki, un pārliecinies, ka tevis sacītais atbilst tam, ko tu domā.

Vēzis

Tava pieķeršanās bērniem var būt nedaudz spēcīgāka, nekā citās horoskopa zīmēs dzimušajiem tēviem. Tev patīk lutināt savu mazo meitiņu, un tava galvenā prioritāte ir pasargāt viņu no katra iespējamā ļaunuma. Tomēr bērna pieaugšana saistīta ar riskiem, kurus tu pilnībā nespēj novērst. Atceries – pārmērīga lološana un aizsargāšana var iedragāt meitas izredzes kļūt par pieaugušu un neatkarīgu sievieti, kas stāv pati uz savām kājām.

Lauva

Tavā ieskatā tu esi karalis, bet meita – tava princese. Taču neaizmirsti, ka tu audzini karalieni, nevis princesi. Tu ne vienmēr zini, kāds ir labākais risinājums, un meita to sajūt, par spīti taviem pūliņiem to noslēpt. Drošākais pamats, uz kura būvēt attiecības ar meitu, ir uzticēšanās, nevis vara. Ieklausies meitas teiktajā, jo viņa tevi patiesi dievina un vēlas pretī saņemt cieņas pilnu attieksmi.

Jaunava

Slavējami, ka tu tēva lomu uztver ar lielu nopietnību un centību, taču dažkārt tu aizraujies par daudz. Nenopūlies pārmērīgi, lai nolīdzinātu visas problēmas meitas dzīvē. Kad meita pieaug, viņai vairs nav svarīgi, lai tu visu izdarītu viņas vietā. Meitai visnozīmīgāk ir iepazīt tevi kā personību un tēti, kas allaž būs viens no svarīgākajiem cilvēkiem viņas dzīvē.

Svari

Tu iztēlojies, ka tava meita kļūs par īstu dāmu – kulturālu, smalku, pievilcīgu, neatkarīgu un gudru. Tās ir ļoti cildenas cerības, taču pastāv iespēja, ka tava meita rīkosies pilnīgi pretēji tavām gaidām. Sarunās ar meitu vadies no godīguma, nevis pārmērīgas pieklājības principiem. Ja pārlieku paģērēsi pieklājību, tu riskē ar to, ka meita šādas sarunas uztvers kā nospiedošas un smagas.

Skorpions

Tu ar savu meitu vari komunicēt daudzos līmeņos un bieži vien – bez vārdiem. Jūsu starpā valda abpusēja sapratne. Tomēr tev jābūt piesardzīgam – neuztver šādu situāciju kā pašu par sevi saprotamu, jo dzīve rit uz priekšu un daudzas lietas mainās. Vienmēr atceries, ka tu kā vecāks vari palīdzēt savai meitai izprast daudzas sajūtas, kuras viņai ir grūti aprakstīt.

Strēlnieks

Tava meita pavisam noteikti var rēķināties ar to, ka tu viņas dzīvi padarīsi interesantu. Viņu noteikti iedvesmos tava brīvdomīgā attieksme pret dzīvi. Taču tev ir jāpretojas Strēlniekiem raksturīgajai vēlmei censties pārliecināt citus par savu taisnību. Bieži vien tavai meitai vairāk vajadzīga sajūta, ka tu viņu mīli, nevis pārliecība, ka tev ir taisnība.

Mežāzis

Tu esi lielisks treneris savai meitai, kad viņa kāpj pa dzīves kāpnēm. Meita tev nes lielu svētību, jo rūpējas par tevi un vairāk nekā citi spēj saskatīt tava rakstura maigo pusi. Sarežģījumus var radīt tas, ka tavs paštēls un pašnovērtējums ir pārmērīgi saistīts ar to, cik lielus panākumus izdodas gūt meitai – tas var būt emocionāli postoši jums abiem. Vairo beznosacījuma mīlestību pret meitu, lai jūs abi būtu laimīgi neatkarīgi no tā, cik augstu viņa uzkāpj pa veiksmes kāpnēm.

Ūdensvīrs

Savai meitai tu vari sniegt pirmo ieskatu par to, kādam jābūt īstam bruņiniekam – tu esi cēlsirdīgs cilvēks, kas tic patiesībai un taisnīgumam. Tomēr meitai var būt grūti ieraudzīt to, kas slēpjas aiz tavām bruņām. Tu esi viņai atvērts, taču ne vienmēr emocionālajā ziņā. Meita var arī sajusties tā, ka viņai jākonkurē ar citām lietām tavā dzīvē – interesēm, draugiem, darbu. Centies iespējami vairāk laika pavadīt kopā ar meitu, lai vairotu patiesu intimitāti jūsu attiecībās.

 

Zivis

Tu esi prasmīgs klausītājs, un tava meita dažkārt var būt izbrīnīta, cik dziļi tu viņu pazīsti un novērtē. Emocionālās attiecības starp jums balstās uz dziļu savstarpēju sapratni. Tomēr neuztver šādas attiecības par pašsaprotamām. Tu, iespējams, vienmēr domā, ka tava rīcība izraisa uzticēšanos, taču dažkārt tavi vārdi nesaskan ar taviem darbiem. Nepietiek ar to, ka tu kādu pazīsti. Pildot tēva pienākumus, tev arī vairāk jābūt kopā ar meitu, lai panāktu augstāku uzticēšanos jūsu starpā.

Avots:

aLA

Leave a Comment