“Kaitīgo” pārtikas produktu veselīgās īpašības Posted on 19/03/201518/03/2015 by Aigars Andersons Related Post Dārzniekus aicina izbārstīt apelsīnu mizas dārzā Dārzniekiem tiek ieteikts jau tagad paveikt vienu svarīgu rudens zāliena darbiņu — pirms nav par vēlu Tuncis ar pastu cepeškrāsnī garšos daudz labāk, ja receptē pievieno divas papildu sastāvdaļas Ķiplokus uzglabājam eļļa, bet olas sasaldējam – ikdienas mājsaimniecības noslēpumi Visu mūžu esi nepareizi mazgājusi matus – eksperte atklāj lielāko kļūdu Ēst produktus, kurus dietologi pieskaita pie kaitīgiem un iesaka tos izslēgt no mūsu uztura saraksta. Vai tie tik tiešām ir kaitīgi? Mēs jums par to pastāstīsim! Šķirsti lapas uz priekšu, lai iepazītos ar raksta saturu! Tālāk1 no 3 Jums varētu arī interesētKā attīrīt tējas un kafijas traipus no traukiem5 efektīvi veidi, kā atkaļķot tējkannuKā mazgāt spilvenus: tas ir daudz vienkāršāk, nekā varētu šķist