Kaķis talismans – kā viņš piesaista naudu, veiksmi un mīlestību

Pelēki kaķi būs noderīgi tiem cilvēkiem, kuru dzīvē ir daudz grūtību, briesmu un kaitēkļu. Pelēkais lolojumdzīvnieks atņem negatīvu no īpašnieka un padarīs to nesasniedzamu tumšiem spēkiem un skaudībai. Pelēki kaķi un kaķenes ir arī lielisks talismanis pret lāstiem, ļauno aci, mīlestības piebūrumiem un citām burvju ietekmēm. Viņi aizsargā īpašnieku no visa, kas varētu viņam kaitēt.

LASI ARĪ: Kas katram Zodiaka zīmes pārstāvim jāizdara 2019. gada aprīlī: astrologa padoms

Baltos kaķus vienmēr uzskata par dziedniekiem. Papildus dziedinošajām īpašībām viņi var piesaistīt noderīgus un laipnus cilvēkus. Baltās krāsas kaķi smalki jūt ikvienu, kas ierodas mājā, un enerģijas apdraudējuma gadījumā neitralizē negodīgā viesa negatīvo enerģiju.

Baltos kaķus ar dažādu krāsu acīm uzskata par īpašiem talismaniem. Viņu enerģija ir ļoti spēcīga, tā piesaista labu veiksmi un laimīgus apstākļus saviem īpašniekiem. Bet nav ieteicams tos iegādāties visiem. Šādi kaķi dos labumu tikai organizētiem un praktiskiem cilvēkiem. Tie stiprinās visas pozitīvās saimnieka īpašības, kas viņam palīdzēs sasniegt lielākus panākumus savā karjerā, mīlestībā un finansēs.

Trīskrāsu kaķis tiek uzskatīts par universālu talismanu. To var iegādāties visi bez izņēmuma. Māja piesaistīs labklājību, naudu, mīlestību, veiksmi un veselību.

avots: dailyhoro

COMMENTS

Leave a Comment