Kam no melna kaķa bail? Māņticības horoskops visām zodiaka zīmēm

1. Auns

Auns ir īsts pionieris – viņam vienmēr un visur gribas būt pirmajam. Šajā zīmē dzimušie necieš, ja lielisko skatu uz pasauli kaut kas aizšķērso. Auns var uzskatīt, ka slikta zīme ir sēdēt kādam garam cilvēkam aiz muguras teātrī, viņu var sadusmot apjauta, ka tieši viņa rinda veikalā kustas vislēnāk. Ja redzi kādu, kas metas ārā no veikala, nevis piecas minūtes pagaida kasieri, tas, visticamāk, ir Auns.

2. Vērsis

Vērsi visvairāk iepriecina dzīves jutekliskie prieciņi. Šīs zīmes ticējumu topā varētu būt akūtā nepieciešamība, lai ledusskapja saldētavā vienmēr būtu saldējuma krājumi. Īpaši šausminošs varētu izvērsties šokolādes trūkums. Jā, tas var pamudināt pat pašu laiskāko Vērsi pierausties no dīvāna un doties papildināt krājumus, lai izvairītos no pilnīgas katastrofas.

3. Dvīņi

Daudzi pļāpīgie Dvīņi ir pilnībā pārliecināti, ka tad, ka viņi katru mēnesi neiztērēs pilnīgi visu mobilā tālruņa limitu, iestāsies kaut kas diezgan līdzīgs pasaules galam. Un veiksme, protams, novērsīsies. Tas pats attiecas uz jebkuras citas saziņas ierīces lietošanu. Un, protams, uz visu digitālo un elektronisko preču klāstu.

4. Vēzis

Vēži ir zodiaka lielie kolekcionāri. Viņi glabā tādas bērnu dienu lietiņas, kuras lielākā daļa cilvēku izmetuši jau pirms gadu desmitiem. Diezgan daudzi Vēži par sliktu zīmi var uzskatīt sākumskolas sporta krekliņa nozaudēšanu, un nekas, ka tas bija caurumains, bet pašu skolas ēku nojauca jau 1975. gadā.

5. Lauva

Lauvām patīk tapt pamanītiem… viņiem patīk palikt atmiņā… viņi dievina apkārtējo apbrīnu. Lauvas izpratnē, cilvēka vārdu aizmirst kaut kas trakāks par vienkāršu aizmāršību vai nepieklājību, pat ja cilvēks sastapts pirms divām minūtēm pasākumā, kur piedalās desmit tūkstoši. Lauvasprāt, tā ir slikta zīme. Tāpēc vairākums Lauvu darīs visu iespējamo, lai viņa vārds tavās smadzenēs tiktu gluži vai iededzināts.

6. Jaunava

Jaunavas ir īsti aizspriedumu speciālisti, lai gan viņas parasti apgalvo, ka ir tikai praktiskas. Jebkurš traucējums viņu rūpīgi izstrādātajā dienaskārtībā var sabojāt visu dienu. Ja lietas netiek noliktas tieši tām paredzētajā vietā vai mati vai drēbes nav perfektas, tā nav tikai neērtība, tas var radīt haosu visloģiskākās Jaunavas strukturētajā esamībā.

7. Svari

Svariem vajadzīgs miers un harmonija. Viņi bieži gatavi ziedot savas intereses (jo sevišķi attiecībās), lai tikai apkārtējie būtu laimīgi. Daudzi Svari tic, ka tad, ja saņems kaut nedaudz vairāk mīlestības, uzmanības, naudas, ēdiena vai jautrības nekā viņu partneris, tad viņi būs lemti bargiem sodiem visu atlikušo dzīvi.

8. Skorpions

Skorpionus var dēvēt par īstiem aizspriedumu karaļiem un metafizikas pavēlniekiem. Viņi ir cieši pārliecināti, ka katram niekam ir nozīme un tas vai nu darbojas pret tevi vai tavā labā. Garām mājai lidojoša putna ēna, brauciens aiz 1983. gada ražojuma “buika” kabrioleta vai pat vienas un tās pašas seriāla sērijas nejauša noskatīšanās divos dažādos kanālos – visa šīs lietas var izrādīties bīstamas!

9. Strēlnieks

Strēlniekiem patīk risks, bet viņi arī ir ļoti aizspriedumaini. Strēlniekiem bieži ir visai savādi aizspriedumi, piemēram, noteiktās dienās neglaudīt suņus, nedēļas nogalēs nevalkāt neko zaļu vai nenodot bagāžu, lidojot uz Turciju. No otras puses, milzīgas lidmašīnā līdzi ņemamās somas piekrāmēšana var izrādīties pilnīgi normāla, turklāt nest veiksmi.

10. Mežāzis

Mežāžiem nav laika tādām muļķībām kā māņticība. Patiesībā, viņuprāt, neveiksmi var atnest tieši atrašanās māņticīgas personas sabiedrībā, tāpēc viņi pēc iespējas no tā izvairās. Diemžēl daudzi Mežāži apprecas ar Zivīm, kas māju iekārto tā, lai izskatītos kā kaut kas vidējs starp katoļu baznīcu un budistu templi.

11. Ūdensvīrs

Pēc Ūdensvīru domām, neveiksmi nes sekošana jebkādiem likumiem. Ja viņiem liek izvēlēties “desmit vai mazāk lietas” un viņi jau ir izvēlējušies deviņas, tad noteikti paņems vēl divas un atgriezīsies no uzdevuma izpildes ar 11 priekšmetiem. Rodas iespaids, ka nelaime brēkdama sasniegs Ūdensvīru tad, ja viņš laikā iesniegs ienākumu deklarāciju, aizies pie zobārsta vairāk nekā vienu reizi gadā un, vadot automašīnu, paņems līdzi tiesības.

12. Zivis

Zivis ir māņticīgas par lietainām dienām… un saulainām dienām. Par kāpšanu uz plaisām asfaltā… un kāpšanu starp tām. Konsekvence ir lielākais no visiem ļaunumiem saskaņā ar Mēness fāzēm, vietējā barometra rādījumiem vai PH līmeņa krānā ūdenī.

Leave a Comment