Kamene, bite vai lapsene ielidoja mājā? Uzzini, ko tā sola!

Daudzi ticējumi ir saistīti ar savvaļas dzīvniekiem un kukaiņiem. Mūsu senči pievērsa uzmanību dažādiem notikumiem, tai skaitā dzeloņ kukaiņu ierašanās mājā. Viņi uzskatīja, ka šie bija ticējumi, kas varētu brīdināt par turpmākajām lietām.

Pilsētas vidē kukaiņi visticamāk ielido mājās caur logiem. Tas ir saistīts ar faktu, ka megapolisēs ir mazāk apstādījumu, tāpēc pēkšņas lapsenes, kamenes vai bites ierašanās var radīt izbīli un vēlmi atbrīvoties no mošķa pēc iespējas ātrāk. Eksperti piedāvā iepazīties ar tautas ticējumiem, kas šajā sakarā var pateikt daudz interesanta.

Ticējumi par kamenēm

Saskaņā ar ticējumu, kamene, kas ielidojusi caur logu, sola ģimenei atbrīvošanos no finansiālām grūtībām. Tiek uzskatīts, ka kamenes ir materiālās pārpilnības un labklājības cienītājas.

LASI ARĪ: Alveja mājā: auga pazīmes un burvju īpašības

Vēl viena zīme norāda, ka kamene, kas apmeklēja māju, nes labas ziņas ar saviem spārniem un paredz, ka tās mājas iedzīvotāji atbrīvosies no problēmām.

Kamene, cenšoties nokļūt caur slēgtu logu mājā, norāda uz nepieciešamību rīkoties nekavējoties. Iepriekšējos laikos tika uzskatīts, ka šāds kukaiņu apmeklējums ir tiešs signāls rīcībai un sola veiksmīgi izlabot paredzēto gadījumu.

Ļoti reti ir atrodama kamene aukstajā sezonā. Ja pēkšņs apmeklētājs parādījās mājā nepiemērotā laikā visiem siltumizturīgajiem kukaiņiem, tā ir zīme, kas brīdina par nelielām problēmām. Ģimenes locekļiem ir svarīgi būt uzmanīgiem un piesardzīgiem, lai izvairītos no problēmām.

Kameņu pavasara ierašanās sola siltu laiku, un, ja kamene nokļūst mājā caur logu vasarā, drīz lietus.

Vēl viena pārliecība ir tāda, ka agri no rīta, viesi sola labu veiksmi visos centienos.

Ticējumi par bitēm

Bišu apmeklējums norāda uz ģimenes labklājību. Redzot kukaiņa ienākšanu caur logu, redzams, ka grūtības beigsies, un tās tiks aizstātas ar labklājību.

Bites ar pilnām ķepām putekšņu, uzskata par materiālās labklājības vēstnesi. Tas būtu rūpīgi jāizlaiž ar laipniem vārdiem. Bieži pēc tam, kad bite devusies prom, met monētu.

Bite, kas ielidojusi neprecētas meitas telpā, sola viņai ātru un liktenīgu tikšanos ar savu nākamo vīru.

Vairākas bites, kas apmeklēja māju, uzreiz parādīja labus notikumus dzīvē. Par īpašu apmeklējumu tiek uzskatīts tādiem pāriem, kas nekādā veidā nevar iegūt pēcnācējus.

LASI ARĪ: Sargeņģeļu padomi caur pulksteni – skaitļu nozīme

Ja bite iedzeļ vienam no ģimenes locekļiem, kas ielidojusi caur logu, tad saskaņā ar zīmi šāds apzīmējums rada nenovēršamus konfliktus starp mājsaimniecības locekliem.

Ticējumi par lapsenēm

Lapsene, kas ielidoja pa logu un riņķo virs cilvēka galvas, norāda, ka viņš drīz saņems labas ziņas.

Vairākas lapsenes, kas ielidojušas caur logu, paredz labākās pārmaiņas. Lai ticējums nostrādātu, ir nepieciešams atvērt logu un atstāt istabu, atstājot monētu uz palodzes.

Lapsene, kas ielidoja pa logu pie neprecēta cilvēka, sola ātru romantisku randiņu. Tomēr, ja kukaiņi uzvedas agresīvi, tas brīdina, ka paziņa var būt neveiksmīga.

Lapsenes, kas ielidojušas caur logu un sāka būvēt ligzdu tieši mājā, sola ģimenes materiālo bagātību un veiksmi visu gadu.

avots: dailyhoro

Leave a Comment