Kāpēc jūs vienmēr esat tieši tur, kur jums jābūt

Vienā ziemas naktī es nonācu neērtā stāvoklī. Mana seja izskatījās tā, it kā es tikko būtu atgriezusies no elles.

Es ļoti labi neatceros, kas bija manā prātā, un es neatceros, kā tas bija vai varbūt atceros. Bet viena lieta, ko es ļoti labi atceros, ir tas, ka es sēdēju karaļa izmēra gultas centrā, kad mēģināju pievilkt segu tuvu manam ķermenim.

Kā tad, ja es censtos slēpt savu eksistenci no šiem monstriem manā galvā. Es centos slēpties, es gribēju kliegt. Es zvēru, ka mans kliedziens varēja saplēst stiklu tajā naktī.

Manas asaras skāra manu seju, un es pievilku palagu pie krūtīm, kad gravitācija mani nolaida lejā. Gandrīz jutu, ka šis svars uz mana pleca bija pārāk liels, lai turpinātu.

Ak, es domāju, tas viss bija salauztas sirds dēļ!

LASI ARĪ: 4 pazīmes, ka persona, kas ir ienākusi jūsu dzīvē, ir saistīta ar jums karmiski

Es mēģināju pārliecināt sevi par visu, ko es reiz noliedzu. Es pat teicu, ka tas bija tas, ko es pelnīju.

Nākamajā rītā, pēc nakts, kas bija pilna ar cīņām, es pamodos un sēdēju tajā pašā vietā uz gultas. Es centos pārskatīt visu, ko es spiedu sev noticēt pagājušajā naktī.

Bet kaut kas par to bija dīvaini. Mana dvēsele nebija gatava kaut kam ticēt, tas bija nepareizi. Toreiz es sapratu, ka mana pašreizējā situācija nav mans galamērķis.

Katru reizi, kad domājat, ka varbūt jūs jau esat redzējuši visu šajā dzīvē, kaut kas jauns nonāks jūsu dzīvē un pārsteigs! Bet tā ir dzīves būtība. Jūs mācīties katru dienu. Izmaiņas ir daļa no dzīves. Dažas izmaiņas notiek brīvprātīgi, dažas saskaras ar lielāku pretestību.

Dažas no tām ir ļoti mazas, bet dažas ir diezgan nopietnas. Tomēr jebkuras izmaiņas ienes kaut ko jaunu mūsu dzīvē. Mums ir pienākums aplūkot visu no pozitīva viedokļa, lai gūtu maksimālu labumu no šī!

Ļaujiet dzīvei turpināties. Vienkārši nepārtrauciet ticēt labajam. Jūs jutīsiet tieši to, kas jums jūtams konkrētā situācijā!

avots: esotericblog

COMMENTS

Leave a Comment