Kāpēc nedrīkst fotografēt guļošos cilvēkus

Iemesli, kāpēc aizliegts fotografēt guļošus

Neliels vēsturisks pārskats palīdzēs saprast, kāpēc jūs nevarat fotografēt guļošos cilvēkus. 19. gadsimta vidū bija ļoti modē fotografēt mirušos kā suvenīru. Kad cilvēks nomira, viņa ķermenis bija tērpts labākajos tērpos un fotografēts, bet ne vienkārši tā pat, mirušais tika nosēdināts dzīvojamā istabā vai pie galda kopā ar dzīviem ģimenes locekļiem. Fotogrāfijas, protams, bija briesmīgas, taču bija tāda tradīcija, ka pēdējā ceļojumā pavadīja mirušo.

LASI ARĪ: 6 galvenās pazīmes, kas norāda uz patiesu mīlestību

Šodien tieši tāpēc daudzi cilvēki atsakās fotografēt guļošos, jo personas ar aizvērtām acīm fotogrāfijā ir saistīta ar pēcNā*es fotogrāfiju. Papildus šim paskaidrojumam ir vairāki citi iemesli, kādēļ cilvēki nedrīkst fotografēt guļošus.

  1. Tiek uzskatīts, ka miega laikā dvēsele atstāj ķermeni, un enerģijas lauks kļūst vājš. Šajā stāvoklī persona ir ļoti neaizsargāta pret ārējām ietekmēm. Guļoša cilvēka uzņemtie fotoattēli var padarīt cilvēku bezpalīdzīgu, un fotogrāfija radīs psihiskus traucējumus vai nervu sistēmas problēmas. Fotoattēls saglabā cilvēka enerģētisko lauku, kas nozīmē, ka tādā gadījumā  lāstu, ļauno aci vai mīlestības burvestību uzsūtīt būs daudz vieglāk nekā parasti.
  2. Saskaņā ar apzīmējumu, iemīļotā cilvēka, kas aizmidzis, momentuzņēmums var radīt nesaskaņas ģimenē. Labākajā gadījumā, mīļākie strīdīgi cīnīsies, sliktākajā gadījumā viņi izšķirsies neizskaidrojama iemesla dēļ.
  3. Vēl viens uzskats brīdina par briesmām saīsināt cilvēka dzīvi sapņa laikā vai atņemt viņam labu veiksmi un panākumus.
  4. Persona, kas tajā laikā bija slima, fotogrāfija var palēnināt dzīšanas procesu vai izraisīt dažas komplikācijas.
  5. Reliģiskā pārliecība aizliedz fotografēt guļošus cilvēkus tā iemesla dēļ, ka tā var aizbiedēt aizbildņa eņģeli.
  6. Acis ir dvēseles spogulis, kas spēj atspoguļot negatīvās vibrācijas. Cilvēks, kas nofotografēts ar aizvērtām acīm, zaudē šādu aizsardzību. Tas kļūst par vieglu mērķi negatīvai enerģijai.
  7. Ar šādu fotogrāfiju jūs varat ievilkt miega iespiestās problēmas vai atņemt tam vitalitāti.
  8. Pēdējais skaidrojums nav saistīts ar pazīmēm un bioenerģiju, bet drīzāk attiecas uz jautājuma ētisko pusi. Guļoša cilvēka fotogrāfija var būt aizskaroša, jo persona nesniedz pārskatu par savām darbībām miega stāvoklī.

avots: dailyhoro

Leave a Comment