Kāpēc sapņi un vēlmes nepiepildās un kā to labot, lai sasniegtu visu, ko vēlies!

Dažreiz jūs patiešām vēlaties kaut ko sasniegt, bet sapnis kategoriski atsakās piepildīties. Eksperti pastāstīja, kāpēc dažiem sapņi piepildās, bet citiem nē, un kā to var labot.

Nav tādas burvju tabletes, kas vienreiz un uz visiem laikiem mainītu tavu dzīvi uz labo pusi. Ceļš uz vēlmju piepildījumu ir sarežģīts un ērkšķains, taču, jo tālāk pa šo ceļu ej, jo saprotamāks un acīmredzamāks tas šķiet. Ir pienācis laiks pārvarēt melno līniju un mainīt savu dzīvi uz labo pusi, noskaidrojot iemeslus, kāpēc jūsu sapņi nesteidzas piepildīties.

Neticība saviem spēkiem

Neviens vēl nav spējis izkļūt uzvarot ne no kādas situācijas. Ikvienam dažreiz ir apmulsums, problēmas, nepatikšanas. Tas nav iemesls, lai pārstātu ticēt sev. Ir apbrīnojami talantīgi cilvēki, kuri cenšas kaut ko darīt, bet viņiem vienmēr kaut kā pietrūkst. Ticības daļa ir trūkstošais posms.

Bieži pie tā ir vainojama mūsu vide, kas mūs velk uz leju. Kāds tuvs cilvēks saka: “Kāpēc jums tas ir vajadzīgs? Nemēģiniet, jums joprojām neizdosies.” Šādos brīžos patiešām šķiet, ka viss iecerētais ir tikai smieklīgi sapņi, uz kuriem nevajadzētu tiekties. Ja jūs pastāvīgi klausāties citos, laimi nekad nevar sasniegt.

Lasi arī: 4 visbīstamākās dienas 2023. gada jūlijā: šajās dienās ievērojiet īpašu piesardzību!

Lasi arī: 2023. gada 27. jūnijā Merkurs pāriet Vēža zīmē: sekas un padomi zvaigžņu zīmju pārstāvjiem – dažiem nāksies cīnīties ar nepatīkamiem notikumiem! Komunikācijā emocijas sitīs augstu vilni!

Ja kaut kas neizdevās, tas ir labi. Mazo nelīdzenumu dēļ uz ceļa nav jēgas mainīt virzienu. Visgrūtāk ir ceļojuma sākumā, bet tad viss kļūst vienkāršāk un saprotamāk.

Negatīvās programmas

Ir milzīgs skaits vīrusu programmu, kas neļauj mums dzīvē kaut ko sasniegt. Tās ir noteiktas negatīvas domas, kas ir tik dziļi ierakstītas prātā, ka bloķē pozitīvo enerģiju un neļauj cilvēkam noticēt sev, nogalina viņa pašcieņu. Piemēram, tās var būt tādas attieksmes kā “Es neko nevaru”, “Es esmu zaudētājs”, “Man neizdosies”.

Ir daudz veidu, kā tikt galā ar negatīvām programmām. Piemēram, varat izmantot afirmācijas. Tās ir frāzes, kurām ir pretēja nozīme un kuras ir paredzētas negatīvu programmu iznīcināšanai. Jūs varat tos izdomāt pats. Piemēram, tā vietā, lai “es esmu neveiksminieks”, jums pastāvīgi jāsaka sev: “Es esmu laimīgs cilvēks”. “Es nevaru atrast mīlestību” vai “Neviens mani nemīl” vietā jums ir biežāk jāatkārto “visi mani mīl, jo es izstaroju labestību”. Jūs varat izmantot gatavus apliecinājumus panākumiem, veiksmei un labklājībai .

Arī cīņā pret negatīvām programmām meditācijas pret bailēm, trauksmi un negatīvām domām ir lielisks ierocis . Tās ir ļoti noderīgas garīgās prakses, kas vēl nevienam nav kaitējušas. Meditējot piecas līdz desmit minūtes dienā, jūs ļoti ātri varat redzēt, kā jūsu dzīve mainās uz labo pusi tieši jūsu acu priekšā.

Turpinājums nākošajā lapa…

Leave a Comment