Kāpēc sievietei pēc 30 ir labāk, ja viņai nav draudzenes: galvenie iemesli

Katrīna, 46 gadi:

“Es eju uz bibliotēku, ņemu grāmatas, ko lasīt pirms gulētiešanas. Viena draudzene ieinteresējās un lūdza, lai es nofotografēju un parādu viņai fotogrāfiju ko es lasu. Es nofotografēju un aizsūtīju viņai pa messenger. Viņa atsūtīja atpakaļ smaidošu smaidiņu un uzrakstīja, ka šīs grāmatas sašķidrina smadzenes. Ka, ja kaut kas būtu jālasa 40+ gadu vecumā, tad tas būtu Gētes un Nīčes grāmatas. Es nosaucu viņu par augstprātīgu, un mēs pārtraucām sazināties.”

 

 

Lana, 26 gadi:

“Aizbraucu atvaļinājumā, palūdzu draudzenei pieskatīt manus dzīvniekus – kaķi un suni. Mamma man teica, lai nelaižu svešus cilvēkus mājās, bet viņa nevarēja man palīdzēt – strādāja līdz vakaram, turklāt dzīvo otrā pilsētas galā. Mamma teica visādas šausmas, bet es tikai pasmējos un atbildēju, ka viss būs labi, neuztraucieties.

Kāds bija mans pārsteigums, kad mammai bija taisnība: dzīvoklis bija netīrs, putekļains, smaržoja pēc tabakas dūmiem, lai gan mana draudzene nesmēķē. Saskaņā ar skaitītāju rādījumiem par 1 nedēļu tika iekasēti 5 kubikmetri ūdens. Dzīvnieku barības bija palicis gandrīz tikpat daudz, izrādās, ka mana draudzene gandrīz nemaz nav barojusi dzīvniekus.

Bet vissliktākais bija pēc tam. Vairākus mēnešus pie manām durvīm klauvēja vīrieši un prasīja Mairu. Reiz man pat nācās izsaukt policiju, lai kādu kungu nomierinātu…”.

Leave a Comment