Kāpēc rītu būtu jāsāk ar orgasmu?

Orgasms uzlabo garastāvokli un palīdz notievēt

Bet zini, kas tev dos mundrumu un pozitīvu lādiņu visai dienai? Rīta orgasms. Tīta orgasms – tas nav tikai lielisks noskaņojums visai dienai, bet arī labs vingrinājums tavai presei.

Noslēpums slēpjas tajā, ka orgasma laikā asinīs palielinās oksitocīna līmenis – mīlas hormons. Bet kortizola – stresa līmenis samazinās. 

Orgasms palīdz cīnieties ar stresu

Reizēm uztraukums tev traucē izdarīt, kādas nopietnas lietas. Stresa hormons ir paredzēts, lai cilvēks kādās ekstrēmās situācijās spētu sevi aizstāvēt. Kortizola līmenis orgasma laikā samazinās, tas nozīmē, ka tu pārstāsi nervozēt un sāksi racionāli domāt.

Tev vienmēr ir laiks seksam 

Ja rīta sekss kļūs par tavu ieradumu, kā duša un zobu mazgāšana, tad nenāksies savā saspringtajā dzīvē atrast kādu brīvu vietiņu intīmām attiecībām. Un nav svarīgi vai tā būs masturbācija vai sekss ar partneri. Jebkurā gadījumā orgasms – labs veids kā iesākt darba dienu.

Orgasms padara tevi gudrāku

Vēl joprojām domā, ka krustvārdu mīklu minēšana padara tevi gudrāku? Zini, tā lieta nepadara tevi gudrāku, bet gan  degidroandrosterona hormons, kas atbild par smadzeņu aktivitāti. Orgasma laikā palielinās šis hormona līmenis.

Orgasms stiprina imunitāti

Mūsu garīgais un fiziskais spēks ir viens ar otru saistīti. Atliek tikai kaut kā zaudēt savu garīgo līdzsvaru un viss mikrobi un baktērijas klāt. Ikdienas orgasms – regulāra relaksācija, kas agri vai vēlu kļūs  jums par ieradumu.

Avots: www.pixy.ru

Leave a Comment