Karameļu ābolu nakts našķis

Šīs saldi pikantās brokastis radīs jums ziemas noskaņu.

Nepieciešamās sastāvdaļas:

2 tases nevārītu auzu pārslu

2 tasītes ābolu sulas

1 glāze tīra pilnpiena iebiezināta (grieķu tipa) jogurta

3 ēdamkarotes karameļu mērces

1 ēdamkarote čia sēklu

3/4 tējkarotes ābolu pīrāga garšvielu

2 glāzes smalki sagrieztu un nomizotu ābolu – sadalīts

Pirmais pagatavošanas solis:

Vidēji lielā bļodā samaisiet auzas, ābolu sulu, jogurtu, karameļu mērci, čia sēklas, ābolu pīrāga garšvielas un 1 sagrieztu ābolu – samaisiet.

Otrais pagatavošanas solis:

Iemaisiet karameļu mērci burku/glāžu iekšpusē.

Trešais pagatavošanas solis:

Sagatavotajās burciņās/ glāzēs vienmērīgi ielieciet auzu maisījumu (apmēram 1 1/4 glāzes katrā). Pārklājiet ar plastmasas plēvi un uzglabājiet ledusskapī vismaz 8 stundas vai līdz 4 dienām.

Lasi vēl: Lieliskā Indijas virtuve – ēdiens ar izteiktu garšu karijā

Ceturtais pagatavošanas solis:

Kad gardais deserts ir gatavs, uz katra no tiem uzberiet 1/4 glāzes atlikušo ābolu un pārlejiet ar papildu karameļu mērci.

Šīs karameļu ābolu nakts auzas ir ideālas ziemas brokastis – vieglas, gardas un ar sezonālām garšām. Ar rūgtiem āboliem, saldu karameli un siltu ābolu pīrāga garšvielu, tas ir kā baudīt mājīgu desertu brokastīs.

 

Leave a Comment