Šīs pankūkas sanāk perfekti gardas, katru reizi pankūkas var baudīt ar citiem augļiem – tās nekad neapniks!
Nepieciešamās sastāvdaļas:
1 glāze auzu klijas
½ glāzes pilngraudu miltu
1 glāze miltu
1 tējkarote cepamā pulvera
¼ tējkarotes malta kanēļa
1 ābols – nomizots
1 banāns
¾ glāzes piena
1 ola
1 tējkarote vaniļas ekstrakta
1 glāze svaigu melleņu
Pirmais pagatavošanas solis:
Bļodā sajauciet auzu klijas, miltus, cepamo pulveri un kanēli.
Otrais pagatavošanas solis:
Sajauciet ābolu, banānu, pienu, olu un vaniļas ekstraktu blenderī līdz gludai masai un to visu pievienojiet auzu kliju maisījumā, līdz mīkla ir labi samaisīta. Mīklā iejauciet mellenes.
Lasi vēl: Mana vecmāmiņa šīs smalkmaizītes ar āboliem un rozīnēm gatavo katrus svētkus
Trešais pagatavošanas solis:
Uzkarsējiet viegli ietaukotu pannu uz vidēji augstas uguns. Ar lielu karoti lieciet mīklu uz pannas un cepiet, līdz veidojas burbuļi un malas ir sausas, 3 līdz 4 minūtes. Apgrieziet un cepiet, līdz apbrūnē arī otra puse, 2 līdz 3 minūtes.
Neierasti gardās pankūkas ir gatavas un tās variet baudīt nesteidzīgos brīvdienu rītos.