Gardās sestdienas rīta pankūkas ar mellenēm

Šīs pankūkas sanāk perfekti gardas, katru reizi pankūkas var baudīt ar citiem augļiem – tās nekad neapniks!

Nepieciešamās sastāvdaļas:

1 glāze auzu klijas

½ glāzes pilngraudu miltu

1 glāze miltu

1 tējkarote cepamā pulvera

¼ tējkarotes malta kanēļa

1 ābols – nomizots

1 banāns

¾ glāzes piena

1 ola

1 tējkarote vaniļas ekstrakta

1 glāze svaigu melleņu

Pirmais pagatavošanas solis:

Bļodā sajauciet auzu klijas, miltus, cepamo pulveri un kanēli.

Otrais pagatavošanas solis:

Sajauciet ābolu, banānu, pienu, olu un vaniļas ekstraktu blenderī līdz gludai masai un to visu pievienojiet auzu kliju maisījumā, līdz mīkla ir labi samaisīta. Mīklā iejauciet mellenes.

Lasi vēl: Mana vecmāmiņa šīs smalkmaizītes ar āboliem un rozīnēm gatavo katrus svētkus

Trešais pagatavošanas solis:

Uzkarsējiet viegli ietaukotu pannu uz vidēji augstas uguns. Ar lielu karoti lieciet mīklu uz pannas un cepiet, līdz veidojas burbuļi un malas ir sausas, 3 līdz 4 minūtes. Apgrieziet un cepiet, līdz apbrūnē arī otra puse, 2 līdz 3 minūtes.

Neierasti gardās pankūkas ir gatavas un tās variet baudīt nesteidzīgos brīvdienu rītos.

 

Leave a Comment