Karpatu šamane Magdalena Močiovski nākusi klajā ar paziņojumu par to, kad beigsies karš

Uz jautājumu, vai Maskavas līdere nožēlo šī uzbrukuma sākšanu, Magdalēna atbildēja tā, kā jūtas. “Tas, kurš deva pavēli uzbrukt tuvākajam, uzvedas kā Antikrists cilvēka veidolā. Tādi cilvēki neko nenožēlo un viņiem nav ne sirdsapziņas, ne žēluma. Viņš ir izvirzījis sev mērķi un domā, ka to sasniegs. Bet tā nebūs!” sieviete saka.

Pēc gaišreģa domām, Ukrainai ir diezgan nopietns Rietumu atbalsts. Turklāt ekstrasensi no visas pasaules ir izveidojuši enerģētisko loku virs šīs valsts, kas darbojas kā aizsargbarjera. Daudzi cilvēki ar īpašām spējām strādā, lai ukraiņu tauta izturētu.

 

Gaidāmas sarunas

Drīzumā tiks rīkotas sarunas par Ukrainas zaudēto teritoriju atdošanu.

Magdalēna nesniedz precīzus kara beigu datumus. Taču gaišreģis pārliecinoši paziņo, ka viss atrisināsies līdz 2022. gada vasaras beigām.

Lasi arī: Igora Večerska rūnu horoskops nedēļai no 20. līdz 26. jūnijam visām zodiaka zīmēm

ES valstis un Amerika saprot, ja Ukraina zaudēs, tad karš var pāriet uz citām Eiropas valstīm. Par to liecina izlūkošanas dati. Tomēr pastiprinātām Rietumu sankcijām galu galā būs spēcīga ietekme uz Krievijas ekonomiku. Un savējie gribēs “noņemt” savu vadoni!

“Ir svarīgi atcerēties, ka mēs karojam ar velnu. Viņš nebaidās no lāstiem un naida, tie viņu tikai stiprina. Viņš baidās no lūgšanas un mīlestības! Magdalēna atzīmē. Tieši tāpēc ar lūgšanu palīdzību ir iespējams ietekmēt šīs konfrontācijas gala iznākumu.

Leave a Comment