Karpatu šamane Magdalena Močiovski nākusi klajā ar paziņojumu par to, kad beigsies karš

Karpatu šamane/molfarka Magdalena Močiovski iedvesmo pārliecību un viņai piemīt harizma, kurai nevar pretoties. Lai atvērtu nākotnes priekškaru, gaišreģe veic īpašu ceremoniju: viņa sadedzina zāles un ar nazi nogriež dūmus.

Šodien Zeltene.lv redaktori dalīsies ar molfarkas prognozi par tēmu, kad karš beigsies. Iepriecinoša prognoze!

Aizkarpatu iedzīvotājai Magdalēnai Močiovski jau no agras bērnības piemita spēja dziedināt un pravietot. Savu molfarkas dāvanu viņa mantoja no vecmāmiņas. Sieviete turpina Karpatu molfarku tradīcijas, ar kurām viņa ir saistīta ne tikai kultūras, bet arī ģenētiski. Magdalēna ir molfarka septītajā paaudzē!

Lasi arī: Igora Večerska rūnu horoskops nedēļai no 20. līdz 26. jūnijam visām zodiaka zīmēm

Molfarku spēks un gudrība vienmēr ir bijusi saistīta ar dabu. Iepriekš molfarki varēja apturēt vai izraisīt lietu, runāt čūskas un daudz ko citu. Mūsdienu molfari ir dziļi reliģiozi cilvēki. Un Magdalēna ir spilgta pārstāve. Tāpēc kristīgie simboli krusta, amuleta un Dievmātes tēla formā vienmēr pavada dziednieku.

Kad un kā šis karš beigsies? – jautājums, ko tagad visbiežāk uzdod Magdalēnai.

“Jā, šie ir grūti laiki ukraiņu tautai. Bet mēs stāvēsim. Ukraiņi ir ļoti spēcīgas gribas cilvēki, kas var tikt galā ar jebko!” Magdalēna saka.

“Maskavas vadītāju tagad aizsargā šamaņi, kas viņu enerģiski atbalsta. Tāpēc nekādi lāsti uz viņu īpaši neietekmē. Bet tas ir īslaicīgi. No Dieva nevar paslēpties ne aiz šamaņu mugurām, ne aiz bunkuru sienām.

Neviens šamanis nevar viņu atturēt, jo katram cilvēkam ir savs liktenis. Un šī cilvēka svece lēnām deg! Magdalēna izsaka savas domas.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk 

Leave a Comment