Kas ir enerģijas abonements un kā to izmantot? Jauns, izzinošs raidījums Re:TV

Abonements ir dokuments, kas dod tiesības saņemt un lietot… Enerģijas abonements, atšķirībā no citiem, nav jāiegādājas – katram cilvēkam tas ir iedots līdz ar piedzimšanu un katra paša ziņā ir, kur un kā tas tiek izlietots, uzturēts un atjaunots. Atbildes uz jautājumiem par sava enerģijas abonementa uzturēšanu Re:TV kopā ar dažādiem ekspertiem meklēs jaunajā raidījumā ENERĢIJAS ABONEMENTS.

Enerģijas abonements “pieder” jeb piemīt katram cilvēkam līdz ar piedzimšanu. Ir daudz un dažādu veidu, kā katrs ikdienā izlieto savas enerģijas rezerves un tad tās arī jāatjauno. Rūpējoties par savu ķermeni un veselību, enerģijas abonements tiek uzturēts vēl augstākā līmenī.

Re:TV raidījumā ENERĢIJAS ABONEMENTS kopā ar dažādu jomu ekspertiem meklēs atbildes uz dažnedažādiem jautājumiem par peldēšanas un ūdens mijiedarbību ar cilvēku no dažādiem skatupunktiem, līdz ar to sniedzot jaunas idejas un impulsus sava enerģijas abonementa kvalitatīvā izmantošanā un atjaunošanā.

Aicinām sekot līdzi raidījumam un uzzināt, kā ūdens aktivitātes var palīdzēt ikvienam uzlabot savu veselību un labsajūtu, un izmantot enerģijas abonementus vēl augstākā līmenī! Skaties raidījumu Re:TV katru trešdienu plkst.14:00, kā arī meklē sižetus sociālajos tīklos!

Leave a Comment