Horoskops 15.decembrim – veiksme sāks atgriezties!

Uzzini, kādus notikumus un situācijas zvaigznes un planētas sagādājušas, tieši tev, 15.decembrim. Ar ko rēķināties un kam būt gatavam! Astroloģiskā prognoze katrai dienai sniegs atbildes uz vissvarīgākajiem jautājumiem jūsu dzīvē!

Ja jūs interesē kā gūt panākumus dzīvē, kā atrast mīlestību, kā saglabāt un stiprināt laulības, kā īstenoties darbā, kā atbrīvot savu radošo potenciālu, tad šeit jūs atradīsiet atbildi! Zodiaka zīme, saskaņā ar kuru esat piedzimis, ietekmē ne tikai jūsu raksturu un temperamentu, bet arī ikdienas notikumus, situācijas un sadzīvi, kas aizpilda jūsu ikdienas dzīvi. Uzziniet, vai diena ir labvēlīga jauniem sākumiem, kuros periodos vajadzētu rīkoties uzmanīgāk un būt piesardzīgam, un kad – rūpēties par sevi un saviem mīļajiem? Kur un vai doties atvaļinājumā? Kad pielikt lielākas pūles darbam, un kad tomēr paņemt brīvu brīdi, lai relaksētos? Kāds brīdis piemērots izglītības apguvei, un kad veltīts laiks saziņai ar bērniem vai vecākiem var nākt par labu un kad nē? Šī ir lieliska iespēja savlaicīgi uzzināt par problēmām, nepatikšanām un slēptiem nelabvēļiem un to visu novērst. Zvaigznes palīdzēs rast risinājumu visām šīm tūlītējām problēmām!

Auns

Veiksmīga diena garīgai attīstībai un mūžīgo patiesību zināšanām. Nelietojiet alkoholu, izvēlieties pārtikā dabiskas izcelsmes produktus un dzīvnieku izcelsmes pārtikas produktus. Mēģiniet uzlabot attiecības ar visiem, ar kuriem jūs esat strīdā vai grūtās, saspīlētās attiecībās. Veiksmīga diena tīrīšanai, ceļošanai, pastaigām. Naudas ieņēmumi, iespējams, palīdzēs novērst nesenās problēmas.

LASI ARĪ: Fakti, kas tev obligāti jāzina par mandarīnu mizu!

Vērsis

Traumu un nelaimes gadījumu skaits ir liels. Dienas laikā jums vajadzētu izvairīties no finanšu apjukuma un pievērst īpašu uzmanību finansiālajām saistībām, kas savieno jūs ar cilvēkiem. Atceliet braucienus un komandējumus. Atsakieties no lieliem pirkumiem. Parasti kritiski izvērtējiet savus izdevumus – kā un uz ko jūs tērējat naudu. Daudzi šajā dienā jutīs sabrukumu. Pavadiet vairāk laika vientulībā un atpūšoties.

Dvīņi

Šodien jums būs jāstrādā vairāk nekā parasti, taču jums par to nevajadzētu satraukties, jo jūsu centieni tiks pamanīti un atalgoti. Iespējams, ka jūsu pašcieņa palielinās nevajadzīgi, parādīsies impulsivitāte, pārmērīga drosme, kuras ietekmē jūs varat izdarīt kļūdas vai veikt steidzamu lēmumu. Tāpēc labāk ir atlikt finanšu jautājumu risināšanu un līgumu slēgšanu uz nākamās nedēļas sākumu. Pēcpusdienā garastāvoklis būs optimistisks, un pat sīki strīdi to nesabojās.

Vēzis

Bijušās vilšanās un aizvainojumi jums atkal samazinās dzīvības un enerģijas pieplūdumu. Centies izvairīties no visa veida izskaidrojumiem attiecībās gan darbā, gan mājās, jo tā ir tukša nodarbošanās, kas tevi tikai sadusmos un nesniegs neko labu. Šī diena ir labākā karjeras attīstībai. Finanšu stāvoklis var nedaudz uzlaboties.

LASI ARĪ: Ziemas saulgriežu diena 2018. gadā

Lauva

Pasīvā, kontemplatīvā diena sola būt grūta. Jums ir nepieciešams privātums un jākoncentrējas uz jūsu privātumu. Plānotās tikšanās, sarunas vai braucieni neizdosies. Jums būs vajadzīga pacietība un labs spriedums. Rezultātā attiecības ar mīļoto kļūs harmoniskas. Pēcpusdienā jūs būsiet mierīgs, laimīgs un apmierināts viens ar otru.

Jaunava

Iespējamas galvassāpes, saindēšanās, ugunsgrēki. Iespējami lieli finanšu zaudējumi. Lai izvairītos no problēmām darbā, neviens nedrīkst pievērsties savām problēmām vai plāniem. Cik vien iespējams maz konfidenciālu sarunu ar nepazīstamiem cilvēkiem. Rūpīgi izturieties pret mājsaimniecību. Nestrīdieties par sīkumiem – jūsu dāsnums un pacietība palīdzēs uzturēt mieru un komfortu ģimenē.

Svari

Nelabvēlīga diena, īpaši vīriešiem-Svariem, kas nodarbojas ar komercdarbību. Dzīves potenciāls ir ārkārtīgi zems, tāpēc kontakti ar partneriem vai priekšniekiem būs sarežģīti, un rezultāti neattaisno spēkus. Sievietes Svarus zvaigznes brīdina par vieglprātīgumu uzvedībā.

LASI ARĪ: Kādas briesmas sagaida Zodiaka zīmes 2019.gadā

Skorpions

Saikne ar ģimeni un draugiem veiksmīgi attīstās, tomēr emocionāla nestabilitāte vai pašaizliedzīgums savās vājās puses dēļ var izraisīt nopietnu strīdu. Jūsu diplomātija un dāsnums radīs labvēlīgus apstākļus, lai stiprinātu ģimenes komfortu vai materiālo labsajūtu. Zvaigznes brīdina, ka šodien var rasties nopietnas Vese***as problēmas. Iespējams, ka pat jāsazinās ar speciālistu. Novērsiet fizisko slodzi un alkoholisko dzērienu lietošanu.

Strēlnieks

Bīstama diena, kurā ir grūtības ģimenes un profesionālajās attiecībās. Problēmas profesionālās darbības jomā vai saziņa ar nevēlamiem cilvēkiem ir iespējami. Iespējamās Vese***as komplikācijas. Strādājot ar griezējinstrumentiem, stiklu, metālu, izvairieties no jebkāda riska.

Mežāzis

Pārslodze un nevajadzīgais risks ir bīstami. Tendence izpaust savas vājās puses, komunikācijas ilūzijas, kļūdainas idejas var radīt zaudējumus nākotnē komerciālos un radošajos pasākumos. Iespējamā sadursme ar nežēlību, liekulību vai laupīšanu.

LASI ARĪ: Kā sagatavoties Jaunajam 2019.gadam saskaņā ar Zodiaka zīmi

Ūdensvīrs

Nelabvēlīga diena. Trauksme var palielināties, sliktākajā gadījumā jums būs bailes no nākotnes. Uzmanība ir svarīga, sazinoties ar partneriem. Iespējams, pateicoties iedzimtajai diplomātijai, jūs varēsiet saprast pašreizējo situāciju, kad jūsu darbība pāriet uz jaunu attīstības stadiju. Pievērsiet uzmanību savai Vese***ai.

Zivis

Aizņemta diena, kurā ir gan pozitīvas, gan negatīvas tendences. Nav izslēgti neparedzēta likteņa maiņa, kas prasīs plānu pielāgošanu vai attieksmes pārskatīšanu pret citiem. Ārēja ietekme var kaitēt jūsu finansiālajai situācijai. Jaunā darbības lauka meklēšana nenodrošinās vēlamos rezultātus.

avots: vedmochka

Leave a Comment