3 pazīmes, ka vīrietis Lauva spēlējas ar jums, un 4 veidi, kā to novērst!

Lai uzvarētu vīriešu Lauvas sirdi, jums būs jāpieliek daudz pūļu! Tomēr jums ir jāpārliecinās, ka jūs pieliekat pūles pareizajā virzienā. Ir daži vīriešu Lauvas, kuri vienkārši vēlas palielināt savu ego līmeni uz savas draudzenes rēķina. Viņi jums tuvosies, kā sava veida uzticības pastiprinātājs sabiedrībā.

Viņi vēlas, lai jūs būtu tuvu viņiem, tikai, kad viņi jūtas labi. Un jūs nekad nevēlaties tērēt savu laiku un pūles par šādu puisi. Jūs nevēlaties, lai kāds jūs emocionāli nogurdina, faktiski nevēloties būt kopā ar jums.

LASI ARĪ: Mīlestības horoskops nedēļai no 21. līdz 27. janvārim – kādam atgriezīsies pagātnes mīlestība!

Tāpēc jums ir jāzina par pazīmēm, kas norāda, ka vīrietis Lauva tikai spēlējas ar jums. Jums ir jāturas pa gabalu no tādiem sliktiem cilvēkiem, kuri ir saistīti tikai ar sava ego stiprināšanu. Un ne vienmēr būs viegli atšķirt labu vīrieti no Lauvas, kad esat iemīlējusies. Jūsu mīlestība var padarīt jūs aklu. Jums var būt izmisums tādā mērā, ka jūs neredzēsiet, ka viņi vienkārši spēlējas ar jums.

Šeit ir dažas pazīmes, ka vīrietis Lauva tikai spēlējas ar jums un tas, kas jums jādara, lai to pārvarētu!

1. Viņš īsti jums nepievērš uzmanību

Maz ticams, ka vīrietis Lauva sniegs jums nopietnu uzmanību, ja viņš nav nopietni saistīts ar jums. Atcerieties, ka viņš mēdz būt ļoti lepns un uz sevi tendēts. Ja viņš spēlējas tikai ar jums, viņš tiešām nebūs ieinteresēts klausīties jūs, neatkarīgi no tā, ko jūs sakāt.

LASI ARĪ: Izvēlieties ziedus un uzziniet, kāda ir jūsu mīlestības valoda!

2. Sarunās viņš runā tikai par sevi.

Patiesībā viņš sarunās nerunā par jums vai kādu citu personu. Viņš būtībā vienkārši runās par sevi. Viņš ir ieinteresēts runāt tikai par sev mīļām lietām un par viņa dzīvi. Ja vīrietis Lauva patiešām iemīlējās ar jums, viņš izrāda interesi par jūsu dzīvi. Viņš gribētu jūs zināt, cik vien iespējams labāk. Bet, ja viņš tikai spēlējas ar jums, tad viņš tikai runās par sevi.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment