Kas ir plūsmas stāvoklis: 6 veidi, kā to noķert

Ir nepieciešams atbrīvoties no bailēm, obsesīvām domām un raizēm . Psihisks padoms vai īpaša meditācija jums palīdzēs šajā jautājumā . Ja prāts nebūs mierīgs, tad plūsmas stāvoklī iekļūt būs gandrīz neiespējami, jo smadzeņu un apziņas resursi tiek novirzīti nepareizā virzienā.

Komunikācija ar optimistiskiem un veiksmīgiem cilvēkiem . Ja ikdienā sazināsies tikai ar tiem, kuri šaubās par pozitīvās enerģijas pieeju vai tās esamību, tad harmoniju un plūsmas stāvokli panākt nebūs iespējams. Nereti plūsmas stāvoklī viņus ieved cilvēki, kuri runā motivējošus vārdus vai vienkārši izstaro lipīgu pašapziņu.

Sportiskas aktivitātes un pastaigas . Pastaigas un sports paaugstina endorfīnu – laimes hormonu – līmeni asinīs. Tas ir lielisks veids, kā panākt, lai jūsu ķermenis paliktu vienā viļņa garumā ar iekšējo pasauli. Fiziskie vingrinājumi arī padara mūs veselākus un stiprākus, kas atspoguļojas vispārējā gara un ķermeņa stāvoklī.

Lasi arī: Tas ir prātam neaptverami! Kā sociālo tīklu zvaigzne 14 gadu vecumā varēja tik mīklaini un pēkšņi doties mūžībā!

Lasi arī: Austrumu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 14. līdz 20. augustam: dažiem būs svarīgi risināt veselības problēmas, citiem tikai veikt profilaksi!

Trīs soļi uz laimi. Gadās, ka negribam neko darīt, esam salauzti un nomākti. Šādos brīžos ir ļoti grūti noķert plūsmas stāvokli, bet vissvarīgākais ir sākt virzīties pareizajā virzienā. Lai to izdarītu, jums vajadzētu izvēlēties trīs vienkāršas darbības, kas palīdzēs iesaistīties darbā un aizmirst par negatīvo. Tas var būt kaut kas tik vienkāršs kā uzdevumu saraksta izveidošana, darba vietas uzkopšana, biznesa vēstules rakstīšana. Vienkārši uzdevumi arī ir uzdevumi. Pēc to pabeigšanas var sajust spēka un enerģijas pieplūdumu, sajust gandarījumu. Ieiet plūsmas stāvoklī būs daudz vieglāk, jo smadzenes jutīs, ka mums kaut kas jau ir izdevies.

Kad nepieciešams plūsmas stāvoklis

Jo biežāk tajā uzturēsities, jo labāk. Citiem vārdiem sakot, tas ir laimes stāvoklis no darba un darbiem. Darba laikā jāiemācās to sasniegt pēc iespējas ātrāk, lai paveiktu vairāk un labāk nekā citi.

Vissvarīgākais ir tas, ka tas nekādā veidā nekaitē personai un nav pilns ar neko. Šis stāvoklis ir ļoti pozitīvs un neprasa nekādus iekšējos resursus. Gluži pretēji, tas ļauj vieglāk piedzīvot nepatikšanas un sasniegt mērķus, kas ir ļoti svarīgi mūsdienu cilvēkam, kura uzmanību pastāvīgi novērš kaut kas – domas, darbības, cilvēki un notikumi.

Ir ļoti svarīgi pastāvīgi palielināt savu enerģiju un stiprināt biolauku. Pieci efektīvi veidi, kas palīdzēs vienmēr uzturēt labu formu, cīnīties ar nogurumu, sliktām domām un uzturēt plūsmas stāvokli.

Leave a Comment