Tas ir prātam neaptverami! Kā sociālo tīklu zvaigzne 14 gadu vecumā varēja tik mīklaini un pēkšņi doties mūžībā!

Tiek ziņots, ka 14 gadu vecumā devusies mūžībā sociālo mediju zvaigzne, dzimusi Klēra Eilīna Cji Hopa.

Repojošās tīnes pārstāvji, kas sevi kronēja par “gadsimta jaunāko flekseri”, kad 2017. gadā kļuva par digitālo slavu 9 gadu vecumā, trešdien Instagram paziņoja par viņas n.ā.v.i.

Viņas n.ā.v.e.s cēlonis nav publiski atklāts.

Lil Tay pārstāvji nekavējoties neatbildēja uz The Post lūgumu komentēt.

Vīrusu necienīgā paaudze Z bija vislabāk pazīstama ar to, ka pakalpojumā YouTube dalījās ar viltus klipiem, kuros viņa tur pie auss naudas žūkšņus.

“Ar smagu sirdi mēs dalāmies postošajās ziņās par mūsu mīļotās Klēras pēkšņo un traģisko aiziešanu mūžībā,” teikts paziņojumā, kas veltīts dzimtajai kanādietei, kura pārcēlās uz dzīvi Losandželosā, kad viņa kļuva par kiberzvaigzni.

“Mums nav vārdu, lai izteiktu nepanesamo zaudējumu un neaprakstāmas sāpes,” vēstījums turpinājās. “Šis iznākums bija pilnīgi negaidīts un ir atstājis mūs visus šokā.”

Instagram ieraksts atklāja, ka arī Tay brālis n.o.m.i.r.a. 

Viņas vēlīnā brāļa un māsas identitāte vēl nav apstiprināta.

“Viņas brāļa aiziešana mūsu bēdām piešķir vēl neiedomājamāku dziļumu,” teikts tiešsaistes paziņojumā. 

“Šajā milzīgo bēdu laikā mēs lūdzam ievērot privātumu, jo sērojam par šo milzīgo zaudējumu, jo Klēras un viņas brāļa aiziešanas apstākļi joprojām tiek izmeklēti,” raksta pārstāvis. 

“Klēra uz visiem laikiem paliks mūsu sirdīs, viņas prombūtne atstājot neaizvietojamu tukšumu, ko jutīs visi, kas viņu pazina un mīlēja.”

Pateicoties viņas pretrunīgi vērtētajam saturam, kas bieži bija piesātināts ar tādiem apvainojumiem kā “N-vārds”, Lil Tay savāca vairāk nekā 3,3 miljonus Instagram sekotāju.

2018. gadā viņa publicēja publisku atvainošanos par nievājošas valodas lietošanu, sakot: “Es tiešām atvainojos visiem, kurus aizvainoju… Es nemaz neesmu rasiste,” sava īslaicīgā realitātes seriāla “Dzīve ar Taju, ”, kas straumēja Zeus tīklā.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 14. līdz 20. augustam: dažiem nāksies saskarties ar problēmām, kādā no dzīves sfērām!

Lasi arī: Svarīgi triki, kas palīdzēs jums veidot jūsu dzīves notikumus

Vēlāk, 2021. gadā, tika ziņots, ka Tajas vecākais brālis Džeisons Tjans organizēja GoFundMe lapu, kurā tika meklēti 19 000 $, un viņš apgalvoja, ka toreizējai meitenei ir nepieciešams finansiāls atbalsts, lai tiesā cīnītos ar savu “vardarbīgo” un “nepanākušo” tēvu Krisu Houpu.

Neskatoties uz viņas personīgajām grūtībām, fani pārpludināja Lil Tay Instagram ar līdzjūtību, uzzinot par viņas n.ā.v.i. 

“Atpūties… Tas ir traģiski,” sacīja sērotājs, bēdas iezīmējot ar emocijzīmi, kurā salauzta sirds. 

“Tik sirdi plosoši,” ievaidējās tikpat satriekts apbrīns.

“RIP Angel,” sacīja cits. 

Lil Tay n.ā.v.e ir cieši saistīta ar to, ka zaudēja savu jauno ietekmētāju Annabellu Hemu (22), kura n.o.m.i.r.a pēc “epilepsijas gadījuma” jūlijā, un “Bucket list” TikTok zvaigznes Harisona Gilksa (18), kura aprīlī gāja bojā pēc ilgstošas ​​cīņas ar vēzi.

Leave a Comment