Kas jāievēro katrai horoskopa zīmei, lai piesaistītu pretējo dzimumu – noderīgi padomi

AUNS 

Tā pati pašpārliecinātā daba, kas attiecību sākumā vilināja pretējo dzimumu kā sirēnas dziesma, ātri vien var kļūt kaitinoša. Lai tiktu pie veiksmīgām attiecībām, Auna zīmē dzimušam kungam vai dāmai jāpieklusina savs ego un šad un tad jāpieņem kompromisa risinājumi, ka vēlas, lai attiecības būtu ilgstošas.

VĒRSIS 

Nevajadzētu paļauties, ka partneris paliks uzticīgs, ja beigsi rūpēties par savu ārieni vai kļūsi pārāk slinks, lai piešķirtu attiecībām romantikas dzirksti.

Spītīgie Vērši arī ilgi tur aizvainojumu un pat ļauj tam pieņemties spēkā, ja strīds par vienu un to pašu lietu atkārtojas.

DVĪŅI 

Ja tu neesi no uzticīgajiem, var gadīties, ka tādējādi parādās tieši Dvīņiem raksturīgā iezīme. Attiecības ar Dvīņiem otrajai pusītei var šķist mulsinošas, jo šajā zīmē dzimušajiem patīk atkal un atkal “izgudrot sevi no jauna”. Šī mainība var būt pat biedējoša (un aizbiedējoša!)

VĒZIS 

Vēzim vajadzētu piesargāties, lai pārāk agrā attiecību stadijā nepieminētu tik “biedējošas” lietas kā kāzas un bērnus. Vēžiem ir tendence pārāk pieķerties saviem partneriem, tāpēc otrajai pusītei var sākt trūkt gaisa. Kāds var laisties lapās tā vietā, lai atslābinātos un priecātos par mīļotā tuvumu.

LAUVA

Lauvas mēdz ielaisties strīdos un karstās debatēs ar mīļoto cilvēku, jo viņiem nav vienalga. Bet tik karstasinīga attieksme otru var samulsināt un radīt iespaidu, ka Lauva pastāvīgi grib kašķēties, un tas var kļūt nogurdinoši. Lauva var palikt viens, ja uzskatīs mazo, privāto kariņu uzvarēšanu par svarīgāku nekā kāda sirds iekarošanu.

JAUNAVA 

Mis vai misters lieliskais var pat nenojaust, ka Jaunava par viņu interesējas, jo šajā zīmē dzimušie mēdz būt ļoti kautrīgi. Jaunavas arī pārāk ātri padodas un nekad neatkārto randiņu, ja noiet greizi pat mazākais sīkums – īsts vai pat tikai iztēlots.

SVARI 

Svaru randiņu dzīve var izvērsties par īstu katastrofu, ja šajā zīmē dzimušais pastāvīgi izvēlas tikties ar kādu, kura “salauzto sirdi” nepieciešams “dziedināt.” Patiesībā Svari var neapzināti meklēt partnerus, kas tiem īsti nav piemēroti, lai pēc tam iekristu slazdos un kļūtu manipulatīvi vai negodīgi.

SKORPIONS

Skorpiona atsvaidzinošās spīvās asprātības attiecībās var neviļus pārvērsties par “piesiešanos” un attiecīgi pielikt tām negribētu punktu. Skorpionam var piemist attieksme no sērijas “visu vai neko”, kas mazina panākumu iespēju pie pretējā dzimuma. Daži Skorpioni attiecībās kļūst pārāk kontrolējoši, kas aizbaida pat ļoti piemērotus partnerus.

STRĒLNIEKS

Vai tavas prasības nav drusku par augstām? Ja tā, tu esi īsts Strēlnieks! Protams, tu esi pelnījis visu to labāko, un tev nav jāsamierinās ar kaut ko mazāk. Bet atteikšanās pieņemt domu, ka kāds varētu būt tev pietiekami labs, nav pievilcīga īpašība.

MEŽĀZIS 

Mežāzis var izturēties atsvešināti un greizsirdīgi, kamēr viņa uzticība nav iekarota. Diemžēl tas prasa laiku un neatlaidību. Mīļotais cilvēks var sākt garlaikoties un nervozēt, pirms spējis panākt, ka Mežāzis viņu pieņemt atbilstoši savai supertradicionālajai izpratnei par attiecībām.

ŪDENSVĪRS

Ūdensvīri mēdz būt visai aizspriedumaini un ekscentriski, turklāt nemaz necenšas to slēpt! Tāpat viņi ir visai augstās domās paši par savām dīvainībām. Tas var šķist uzjautrinoši un aizraujoši attiecību sākumposmā, bet ar laiku var kļūt par iemeslu strīdiem.

ZIVIS

Vai tu joprojām apraudi veco mīlu? Tad, iespējams, tu esi īsts Zivju zīmes pārstāvis, kura pašaizliedzīgā daba ilgi glabā aizvainojumu un sirdssāpes. Tu, iespējams, ilgi nespēj izbeigt neizdevušās attiecības. Zivis var atkal un atkal izraudzīties partnerus, kuri tās izmanto. Un tas, protams, atkal neizbēgami nozīmē jaunu šķiršanos.

Avots: 

LA

Leave a Comment