Kas jums noteikti jādara Samaina nakts priekšvakarā, ja rūpīgi gatavojaties, varat piesaistīt to, ko vēlaties savā mājā

Skaists mājas dekors neizpaliks. Pakariet pie durvīm vainagu no žāvētām lapām un ap māju izkaisiet ābolus, kukurūzas vālīti, zīles un, protams, slavenās džeku laternas, lai atvairītu ļaunos garus. Būs lieliski, ja izdosies iegūt kviešu kūli kā auglības un ražas simbolu.

Samainu ir pieņemts svinēt spilgtās drēbēs, kas simbolizē uguni. Izņemiet no skapja sarkanos, oranžos, vīna, violetos, melnos un brūnos tērpus.

Svētku vakariņas Samains

Pēc paražas ķelti gatavoja gardus ēdienus un pēc tam cienāja tuviniekus un tos, ar kuriem vēlējās draudzēties vai samierināties. Šis rituāls ienesa mājās mieru un bagātību. Pēc tam, kad ģimene bija apsēdusies pie galda, bija jāsaka īpaša pateicības burvestība: “Māte daba, dāvā mums labklājību. Šajā dienā, kad ritenis sāk jaunu pagriezienu, pieņemiet mūsu dāvanas un svētiet mūsu ģimeni, lai tā saņemtu visu, ko esam plānojuši . ”

Tā var godināt aizgājējus, kas nāk skatīties gaismu. Izņemiet vecās fotogrāfijas, novietojiet pie galda papildu krēslu, atsevišķu cienastu un galda piederumus gariem. Runājiet ar saviem senčiem, lūdziet piedošanu un aizsardzību nākamajam gadam.

Starp citu, šajā dienā ir pieņemts īpašu uzmanību pievērst saviem kaķiem un suņiem. Ķeltu uzskati vēsta, ka mājdzīvnieki drosmīgi aizsargā cilvēkus no tumšajiem spēkiem, kas slēpjas tumsā. Tāpēc pūkainie jāpabaro pirms viesu ierašanās un ģimenes mielasts.

Rituāls ar sāli tumšo spēku izdzīšanai

Parunāsim par vēl vienu aizsargājošu rituālu, kas palīdzēs jums atbrīvoties no slimībām, nelaimēm un visa, kas jūs nomāc. Tas jātur uz dilstoša mēness, un Samainas nakts tam ir ideāla.

Jums būs nepieciešams ūdens un sāls – svarīga sastāvdaļa, kas ir labi pazīstama ar spēju absorbēt tumšo enerģiju. Paņemiet šķīvi un ieberiet tajā biezu sāls kārtu. Padomājiet par to, kas jūs visvairāk traucē, apkopojiet to vienā vārdā un uzrakstiet to uz sāls ar pirkstu vai nūju. Piemēram, vārds “slimība” vai “strīds”.

Tad ņem glāzē tīru ūdeni un pačuksti pār to šādus vārdus: “Izšķīdina manus sliktos laikapstākļus un izšķīdina manas bēdas. Par laimi, manā sirdī ir iedzīvojusies laime un veselība . Tagad ielejiet ūdeni sālī un samaisiet, līdz tas ir pilnībā izšķīdis. Visu šo laiku atkārtojiet sižetu atkal un atkal.

Tagad izlietnē jāielej sālsūdens un skaļi jāsaka: “Lai tā būtu!” Veiciet šo vienkāršo, efektīvo rituālu un rūpīgi novērojiet, kā jūtaties. Daudzi cilvēki atzīmē, ka pēc tā dzīve lēnām, bet noteikti sāk uzlaboties.

Neatkarīgi no tā, vai svinēt Samainu vai nē, tas, protams, ir katra personisks jautājums. Ja nepiešķirat šiem svētkiem sakrālu nozīmi, nekas netraucē vienkārši saģērbties, izrotāt māju, pagatavot kaut ko garšīgu un pavadīt šo laiku, kā sirds vēlas.

Leave a Comment