Kas katrai sievietei jāzina par nopietnām attiecībām

1. Augt arī tumšajos periodos

Tu neesi tā pati persona, kas biji vakar – nemaz nerunājot par laiku pirms 6 mēnešiem. Tu zini, ka tu mainies, bet tev ir jāzina arī tas, ka jūs abi maināties kopā. Un ir svarīgi, ka jūs to nedarāt atsevišķi – papildiniet viens otru, palīdziet viens otram kļūt par labākiem cilvēkiem!

2. Izdomājiet, kā jūs strīdaties

Vai tu noslēdzies sevī vai arī sāc mētāt dažādus priekšmetus? Vai arī tu saki, kā jūties, ieklausies sava partnera jūtās un komunicē – kas ir tas, kas tev ir vajadzīgs? Vienvārdsakot – vai tu strīdies, lai mācītos no tā vai arī strīdies, lai sāpinātu?

3. Sarunas par naudu

Lai arī cik neērti būtu runāt par naudu, plānot finanses un saprast, kādu lomu jūsu abu dzīvē ieņem nauda, ir ļoti svarīgi. Runājiet par saviem mērķiem, sapņiem, iecerēm un prioritātēm!

4. Komunicē no visas sirds

Attiecībām attīstoties, jūs arvien vairāk ieslīgstat ikdienā, kas principā ir diezgan vienāda – tādā veidā jūs zaudējat to sirsnīgo saikni, kāda, iespējams, bija sākumā. Savā ikdienā iekļaujiet sarunas par to, kas jums ir svarīgs, sarunājieties arī par jūsu jūtām un vēlmēm!

5. Atrodiet kopīgas intereses

Ja jums nebūs kopīgas intereses (protams, atskaitot to, ka jūs interesējat viens otram), tad jūsu ikdiena ar laiku kļūs diezgan garlaicīga. Vienojieties par kādu konkrētu sportisku aktivitāti, par dienu, kad veicat kopā garas pastaigas – lai arī kas tas būtu, ko jūs vēlaties darīt – galvenais ir to darīt kopā!

 

Avots: www.mindbodygreen.com

Leave a Comment