Kas notiek ar sievietēm 46 gadu vecumā un kāpēc jums par to jāzina jau tagad

Sieviešu vecuma krīze

Sadhguru uzskata “sieviešu krīzi” kā izaicinājumu, kas sniedz sievietēm unikālu iespēju meklēt iekšējo harmoniju. Viņš apgalvo, ka krīze ir ne tikai grūtību laiks, bet arī iespēja personīgai un garīgai izaugsmei.

Daļa no šī izaicinājuma ir mainīt savu izpratni par sevi. Sievietes var atbrīvot sevi no ierobežojošajiem stereotipiem un lomām, kas viņām tika liktas pagātnē. Viņi var iegūt pašapziņu, attīstīt savas prasmes un iemaņas, kā arī veidot savu dzīves redzējumu.

Skaitļu maģija

Jaggi Vasudev arī norāda, ka vīriešiem ideālais vecums ir aptuveni 32-33 gadi. Tieši tad beidzas pirmais pieaugšanas cikls un sākas nākamais. Kāds šajā laikā kļūst par tā sauktās pusmūža krīzes ķīlnieku, savukārt kāds, gluži pretēji, paceļas gan garīgi, gan fiziski. Un tādiem vīriešiem noteikti veiksies.

Ideālais vecums sievietei ir 46 gadi. Sadhguru par to ir pilnīgi pārliecināts. Galu galā, pirmkārt, līdz 46 gadiem sieviete nav nekas cits kā meitene. Ar saviem plusiem un mīnusiem. Pat laulības kļūdas garīgi nav nekas, ja tās pieļauj meitene, kas jaunāka par 46 gadiem. Patiešām, šajā periodā tas joprojām nav pietiekami vienots ar Visumu un ar sevi. Bet pēc 46 gadiem viņa pilnībā atklāj sevi un uzņemas pilnu atbildību, vismaz par sevi.

Nākamais cikls būs jau pēc 60 gadiem. Ja Austrumeiropai šis ir diezgan nobriedis vecums, tad Āzijai un Rietumeiropai viss ir savādāk. Un pat ar šo figūru jūs varat gūt panākumus un realizēt sevi kaut kanī jaunā. Vismaz Sadhguru par to ir pilnīgi pārliecināts. Un, kā liecina prakse, slavenais jogs vienmēr ir atbildīgs par saviem vārdiem.

Iekšējā harmonija un sevis izpratne

Sadhguru uzsver iekšējās harmonijas un sevis izpratnes nozīmi tā saucamajā pieaugšanas procesā. Viņš apgalvo, ka sievietes var iegūt pārliecību un spēku. Lai to izdarītu, viņiem ir jāiegremdējas savā iekšējā telpā, praktizējot meditāciju un pašattīstību.

Meditācija, pēc Sadhguru domām, palīdz sievietēm uzlabot fizisko un emocionālo stāvokli, stiprināt intuīciju un attīstīt skaidru mērķu redzējumu. Tas palīdz iemācīties tikt galā ar emocionālajām svārstībām un stresu, kas var rasties mūsdienu dzīvē.

Sabiedrības un atbalsta vērtība

Sadhguru arī uzsver, cik svarīgi ir atbalstīt un sazināties ar citām sievietēm. Pārmaiņu laikā var būt ļoti vērtīga pieredzes apmaiņa un atbalsts sieviešu kopienās.

Lasi arī: Kāds būs rudens sākums visiem zvaigžņu zīmju pārstāvjiem, stāsta Tamāra Globa

Lasi arī: Mīlestības nesaderība: Zvaigžņu zīmju pārstāvji, kuriem nav lemts būt kopā

Secinājums

“Sieviešu krīze”, kā to uzskata Sadhguru, ir izaicinājums un iespēja sievietēm rast iekšējo harmoniju un pašapziņu. Praktizējot meditāciju, pašattīstību un sabiedrības atbalstu, sievietes var stāties pretī mūsdienu pasaules izaicinājumiem un radīt laimīgāku un apzinātāku nākotni.

Šis Sadhguru skatījums var palīdzēt sievietēm saprast, ka “sieviešu krīze” ir tikai jauns attīstības posms un pašrealizācijas iespēja. Sevis izpratne un iekšējā harmonija kļūst par galvenajiem faktoriem, lai risinātu šo izaicinājumu un sasniegtu personīgo un garīgo izaugsmi.

Leave a Comment