Kas notiks, ja spiedīsiet uz šo punktu? Rezultāts jūs sajūsminās!

Punktu masāža pret stresu

  1. Ja esi stipri noguris un nevari atslābināties, ar īkšķiem uzspied uz galvaskausa kaulu zem acīm. Turi pirkstus tādā stāvoklī 10 sekundes.
  2. Tu esi noguris no pastāvīgām bailēm no apkārtējo nosodījuma? Apsēdies, atslābinies un ar rādītājpirkstu uzspied uz punktu zem deguns. Pēc 20 sekundēm tu sajutīsi miera pieplūdumu.
  3. Masējot kreisās rokas mazo pirkstiņu ar labās rokas īkšķi un rādītājpirkstu, pie tam pakāpeniski virzoties uz tā pamatu, tu pārstāsi tik ļoti Pārbaudi!
  4. Vēl viens, pavisam vienkāršs veids, kā cīnīties ar nepatīkamajām stresa sajūtām – ar labās rokas īkšķi uzspiest uz galvaskausa centru.
  5. Izvieto pirkstu galus zem acīm, uz augšējā vaigu kaula punkta. Kusties pa augšējo vaigu kaulu līdz deniņiem, nedaudz uzspiežot. Jau jūti, kā paliek vieglāk?
  6. Stresa gadījumā der pamasēt augšējos auss punktus.
  7. Lūk, viņš – Nej-guaņ – vispazīstamākais punkts, ko masējot tu pavisam viegli tiksi vaļā no nepamatotas iekšējās trauksmes!

2101

Velti sev pāris minūtes vienkāršai antistresa punktu masāžai, ja tevi nepamet trauksmes stāvoklis! Tici vai nē, bet šī metode iekļauj sevī austrumu gudrību, kas pārbaudīta jau tūkstošiem gadu!

 

Avots:

dieviete

Leave a Comment