Kas tevi gaida 2020. gadā? Izvēlies mandalu un uzzini!

1

Uzmanīgi apskati skaistās mandalas. Izvēlies tikai vienu, uz kuru skatīties ir vispatīkamāk. Seko tikai un vienīgi savai intuīcijai! Un tagad paskaties, kas tevi gaida jaunajā, 2020. gadā!

Izvēlējies tīkamāko? Nu, tad uzzini, ko tā par tevi pasaka!

Pirmā mandala

Tev nākamais gads būs NEPARASTS.

Pat ja tevi par to brīdinātu iepriekš, tu vienalga nenoticētu. Jaunais gads tik ļoti atšķirsies no visas tavas dzīves kopumā, ka nebeigsi vien brīnīties.

Atceries: neparastais un jaunais uzreiz nenozīmē ko sliktu. Vismaz tev – noteikti ne!

 

Otrā mandala

2020. gads tev būs ROMANTISKS.

Iespējams, viens no romantiskākajiem tavā dzīvē. Visu pārklās it kā rozā maiguma un siltuma plīvurs. Tas ietīs tevi un dāvās visskaistākās jūtas, prieku un laimi.

Lasi arī: Laimīgie! Šīm zodiaka zīmēm 2020. gads nesīs visvairāk pozitīvo pārmaiņu – 2020. gada horoskops

Trešā mandala

Gads tev būs VEIKSMĪGS.

Tev priekšā viens no veiksmīgākajiem gadiem tavā dzīvē. Svarīgi pareizi noteikt prioritātes, izraudzīties jomas, kurās īpaši vēlies gūt panākumus un netērēt spēkus otršķirīgām lietām. Sasniegsi patiešām daudz, ja no paša sākuma izvēlēsies pareizo ceļu.

Ceturtā mandala

Jaunais gads tev būs JAUTRS.

Pat ja esi noskaņots ļoti nopietni, tas netraucēs no sirds baudīt jautrību. Jautrībai būs milzum daudz iemeslu, tavi smiekli un sirsnīgais smaids piesaistīs tev daudzus labus cilvēkus gan darbā, gan privātajā dzīvē.

Piektā mandala

Žurkas gads tev būs MIERĪGS.

Nekādas burzmas, nekādu nepatīkamu pārsteigumu, viss notiks gludi, līdzeni un pēc plāna, tieši tā, kā tu to vēlējies.

Šis gads kļūs tev par atelpas posmu, laiku, kad uzkrāsi jaunus spēkus lielam solim uz priekšu.

Sestā mandala

2020. gads tev būs tiešām LAIMĪGS.

Izjutīsi sevi šeit un tagad, katras minūtes, katras sekundes ritējumu. Šis nav gadījums, kad tikai atmiņās saproti, ka laime bijusi kaut kad pagātnē. Nē, laime kļūs par pastāvīgu sabiedroto un līdzgaitnieku tavā dzīvē, tu to izjutīsi pastāvīgi un dalīsies ar citiem savā laimes sajūtā.

Septītā mandala

Nākamais gads tev būs LABS.

Tieši uz gadu pasaule paslēps savus ilkņus un nagus, sākot murrāt šūpuļdziesmas tieši tev. Mainīsies tavs skatījums uz pasauli: jau no paša gada sākuma izjutīsi Visuma labsirdības izpausmes. Sapratīsi, ka labsirdība ir gan aizsardzība, gan ierocis.

Lasi arī: Laimīgie! Šīm zodiaka zīmēm 2020. gads nesīs visvairāk pozitīvo pārmaiņu – 2020. gada horoskops

Astotā mandala

Jaunais gads tev būs NESTANDARTA laika posms.

Ja esi ateists, tev, iespējams, klāsies sarežģīti, jo izskaidrot to, kas notiks, no loģiskā prāta skatupunkta būs neiespējami. Aptuveni tādā garā: tu neiekāpsi tehniskām likstām nolemtā lidmašīnā, nejauši nopirksi laimīgu loterijas biļeti un tamlīdzīgi.

 

Devītā mandala

2020. gads tev būs DAUDZSOLOŠS.

Tev būs sajūta, ka visa pasaule pēkšņi atcerējusies par tevi, tu būsi vajadzīgs tik daudziem. Un tā arī ir. Tev būs daudz plānu visās dzīves jomās. Ne viss uzreiz piepildīsies, bet daži projekti kļūs par tavas nākotnes pamatu.

Desmitā mandala

Jaunais gads tev būs INTERESANTS.

Un tas nav nekāds lāsts (par lāstu var uzskatīt teicienu “Kaut tu interesantos laikos dzīvotu!”). Paši laiki var palikt ierastie. Izmaiņas skars tieši tevi! Tevi interesēs milzum daudz lietu, un visas tavas intereses tiks apmierinātas. Dzīvot tiešām nebūs garlaicīgi!

Vienpadsmitā mandala

Jaunais gads tev būs DĪVAINS.

Tava dzīve kļūs līdzīga aizraujošam detektīvam. Tikai bez Slep**vībām un tamlīdzīgām šausmām. Tev apkārt risināsies neizprotami notikumi, kas šķitīs samērā bezjēdzīgi. Mīklas atminējums parādīsies gada beigās, un tas būs ārkārtīgi patīkams!

Divpadsmitā mandala

2020. gads tev būs DĀSNS.

Vēlies daudz, vēlies visu, kas tikai ienāks prātā. Kāds vai kaut kas uzmanīgi ieklausīsies visās tavās vēlmēs un laiku pa laikam tās arī izpildīs. Bet esi piesardzīgs, atceries, ka piepildītas vēlēšanās ne vienmēr nes laimi.

Trīspadsmitā mandala

Jaunais Žurkas gads tev būs PASAKAINS.

Pat ja esi pilnīgs skeptiķis un ciniķis, šajā gadā notiks kaut kas patiešām brīnumains, ko tu nespēsi izskaidrot no zinātniskā skatpunkta. Tu nokļūsi pasakā, brīnumā, un pats pārvērtīsies par īstu pasaku varoni, kas uzvar visus pūķus pēc kārtas.

Lasi arī: Laimīgie! Šīm zodiaka zīmēm 2020. gads nesīs visvairāk pozitīvo pārmaiņu – 2020. gada horoskops

Četrpadsmitā mandala

Žurkas gads tev būs RAŽĪGS.

Pat projekti, par kuriem esi jau sen aizmirsis, pēkšņi sāks nest augļus. Ko lai vēl saka par jauniem?! Dzīve tev izskatīsies līdzīga pārpilnības ragam, tik ļoti ātri jutīsi rezultātus katram, pat nenozīmīgam solim.

Piecpadsmitā mandala

2020. gads tev būs IDEĀLS.

Jā, ja izvēlējies 15. mandalu tevi gaida pavisam rets gads, kas pat sīkumos būs absolūti ideāls. Viss izdosies, dzīve iepriecinās, nepatikšanas metīs līkumu. Tavs uzdevums – saglabāt šo dzīves ritmu, lai harmonija nepazustu.

 

Sešpadsmitā mandala

Priecājies – jaunais gads tev būs VIEGLS.

Lai kādas vētras un kataklizmas neplosītos ārpasaulē, tevi nekas no tā neskars. Viss, kas šķita esam nopietna problēma, izrādīsies viegls un ātri atrisināms. Tu jutīsies gluži kā tērpies necaursitamās bruņās un spēsi ieviest savā dzīvē ilgoto kārtību.

Septiņpadsmitā mandala

2020. gads tev būs NEGAIDĪTS.

Sagatavoties – jaunajā gadā dzīve tev nesīs vienu pārsteigumu pēc otra. Neuztraucies, visi būs patīkami un priecīgi. Iespējams jauns darbs, un arī jauna ģimene, pārcelšanās uz citu pilsētu vai pat valsti. Bet tevi nekas no tā nebaidīs – viss notiks tā, kā tam jānotiek.

Astoņpadsmitā mandala

Žurkas gads tev būs AIZRAUJOŠS.

Kad gads būs pagājis, tu to varēsi raksturot tieši šādiem vārdiem. Viss tevi iepriecinās un sajūsminās: darbs, ģimene, draugi un daudz, daudz kas cits. Viss, kas veido tavu dzīvi. Var teikt, tu nokļūsi jaunā līmenī.

Deviņpadsmitā mandala

Jaunais gads tev solās būt FANTASTISKS.

Esi vizinājies amerikāņu kalniņos? Ja ne – pamēģini! Līdzīgas izjūtas tev nodrošinātas visu gadu. Notikumi lidos tev pretī mežonīgā ātrumā, no šoka līdz sajūsmai un otrādi. Neapstājies, neatsakies, nebaidies ne no kā!

Divdesmitā mandala

2020. gads tev būs SVARĪGS.

Jā, šis gads tev būs daudzējādā ziņā izšķirīgs. Iespējams, nāksies pārskatīt visu dzīvi līdz šim brīdim,
atcerēties, ko no tās gaidīji un ko saņēmi. Būs iespēja sākt no baltas lapas, mainīt vai novākt lieko.

Divdesmit pirmā mandala

Žurkas gads tev būs VEIKSMĪGS FINANSIĀLĀ ZIŅĀ.

Tu pat atcerēsies grieķu mītu par valdnieku Midasu – viss, kam viņš pieskārās, pārvērtās zeltā. Tomēr, atšķirībā no senā grieķa, kuram šis stāsts beidzās visai bēdīgi, tev būs paveicies daudz vairāk. Nauda un bagātība kļūs par balvu nevis sodu.

Divdesmit otrā mandala

Jaunais gads tev būs KAISLĪGS

Pat ja parasti esi apdomīgs un aukstasinīgs cilvēks, šis gads liks zaudēt galvu. Bet, ja jau tāpat esi kaislīga būtne, šis ir tieši tavs laiks! Visu darīsi kaismīgi un no tā gūsi milzīgu baudījumu.

Divdesmit trešā mandala

2020. gads tev būs SKAISTS.

Tu arī agrāk ievēroji pasaules skaistumu, bet tie bija tikai atsevišķi lielās mozaīkas gabaliņi. Šajā gadā tev būs laime ieraudzīt visu attēlu kopumā. Dalies redzētajā ar tiem, kuriem šāda laime nav gadījusies. Pat ja apgaismosi tikai vienu cilvēku, savu uzdevumu būsi izpildījis.

Divdesmit ceturtā mandala

Jaunais gads tev būs SPILGTS.

Šo gadu tu nekad neaizmirsīsi. Tajā būs daudz ārkārtīgi spilgtu notikumu, katrs neaizmirstams un skaists. Tev radīsies iespaids, ka esi nokļuvis mūžīgā karnevālā, nebeidzamos svētkos. Baudi tos un krāj iespaidus!

Lasi arī: Laimīgie! Šīm zodiaka zīmēm 2020. gads nesīs visvairāk pozitīvo pārmaiņu – 2020. gada horoskops

Divdesmit piektā mandala

Žurkas gads ATTAISNOS CERĪBAS.

Viss, pie kā tu ķersies, noritēs veiksmīgi un nesīs cerētos rezultātus. Tas attiecas ne tikai uz darbu. Lai ko tu nedarītu, šobrīd pats laiks rit tavā labā, dāvā ne tikai iespējas, bet arī drošas izredzes tās īstenot dzīvē.

Avots:

la.lv

COMMENTS

Leave a Comment