Mana vecmāmiņa prata no nekā uzklāt greznu galdu, bet tagad tādas kulinārijas prasmes redzi reti.

Mana ģimene dod priekšroku mājas gatavošanai. Tāpēc pēc mammas un vecmāmiņas parauga mājās garšīgi pagatavoju visus ēdienus, ko lieku galdā. Mūsu ģimenes pārstāvji neatzīst pusfabrikātus un pat nav mēģinājuši saldētas kotletes ar kāpostu tīteņiem. Tikai reizēm nopērkam veikalā nopērkamos pelmeņus, kad gatavošanai galīgi nav laika.

Es pat mājās gatavoju garšīgu picu. Un es neņemu mīklas sagatavi veikalā, bet mīklu gatavoju pati. Man paveicās: man ir “savstarpēja mīlestība” ar rauga mīklu. Un mājās gatavotus svaigus konditorejas izstrādājumus nevar salīdzināt ar veikalā pirktajiem!

Mājās gatavoju garšīgus ēdienus

Es dodu priekšroku tradicionālajiem ēdieniem, kurus cepa un gatavoja mūsu mātes. Piemēram, es nekad neesmu gatavojusi suši un rullīšus. Bet es bieži meklēju unikālo salātu un uzkodu receptes vai izdomāju pati, nomainot vai pievienojot jaunu sastāvdaļu.

Lasi arī: Prognoze katram zvaigžņu zīmes pārstāvim 2023. gada augustam no Andželas Pērlas: šis mēnesis pārsteigs daudzus ar liktenīgām pārmaiņām!

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze 2023. gada augustam: jūsu laiks un enerģija jāliek prioritātē, lai nerastos zaudējumi dažādās dzīves sfērās!

Man patīk uzņemt ciemiņus un garšīgi pacienāt. Par laimi, mūsdienās veikalu plaukti ir pieblīvēti ar visdažādākajām precēm, sākot ar visu zināmo un beidzot ar eksotiskām, kuru nosaukumus pat grūti izrunāt. Ja tev ir nauda – pērc un gatavo visu, ko sirds kāro. Galvenais – neesi slinks!

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment